Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PHA RESURFACING EMULSION - BODY
PHA RESURFACING EMULSION - BODY

PHA RESURFACING EMULSION - BODY

200 ML 100 ml / 82.00€
-20% T'ESTALVIES -41,00 €
205,00 € 164,00 €
164,00 € -20%
164,00 €
100 ml / 82.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

EMULSIÓ RESURFÀCING PHA - CORPORAL

Nescens PHA Resurfacing Emulsion ajuda a reduir l'aparença de descamació excessiva en condicions de pell seca associades al procés d'envelliment.

Basat en una estratègia innovadora d'acidificació aguda i exfoliació de la capa còrnia, contribueix a l'eliminació de la descamació existent i ajuda a prevenir-ne la reaparició.

• Restaura la integritat del ciment intercel·lular, millorant les propietats físiques i mecàniques de l'epidermis

• Contraresta el fenomen de la descamació excessiva de les pells seques, mitjançant una doble acció: acidificació aguda (formulació amb pH àcid) i exfoliació intensa de la capa còrnia

• Restaura la funció de barrera de la pell i augmenta la resistència a les agressions ambientals

• Fomenta la retenció d'humitat a les capes superiors de l'epidermis i potencia l'activitat dels factors hidratants naturals

EAN13
7640147190542
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Hidratació
Reparació
Suavitat
Textura
Emulsió
Format
Dosificador

Aplicar l'Emulsió Rejovenidora PHA al matí ia la nit sobre tota la superfície del cos o puntualitzant les zones seques i descamades (avantbraços, cuixes, cames…), amb effleurage.

Fes servir una pressió per a cada zona del cos.

Àcid lactobiònic: proporciona una exfoliació molt eficaç però suau. Potencia la renovació dels queratinòcits i assegura la cohesió de la capa epidèrmica. Reté les molècules d'aigua a l'estrat corni.

Niacinamida: exerceix un efecte estabilitzador sobre la barrera epidèrmica. Millora el contingut d'humitat de l'estrat corni. Accelera la diferenciació dels queratinòcits.

N-acetil glucosamina: recolza l'adhesió cel·lular (s'uneix a les glicoproteïnes, que alhora uneixen els corneòcits). Estimula l'expressió de marcadors de diferenciació de queratinòcits (queratina, involucrina).

Glicerina: restaura l'estructura de laminetes lipídiques intercel·lulars de l'estrat corni. Proporciona nivells òptims d'hidratació a les diferents capes de l'epidermis.

Urea: augmenta l'activitat d'enzims clau necessaris per a la síntesi de lípids epidèrmics.

Pantenol: participa en la regeneració de les capes lipídiques epidèrmiques. Les propietats higroscòpiques afavoreixen la hidratació.