El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ECRIN DE FUMÉE EDP
ECRIN DE FUMÉE EDP
ECRIN DE FUMÉE EDP
ECRIN DE FUMÉE EDP
50 ML 100 ml / 247.00€
123,50 €
123,50 €
100 ML 100 ml / 182.50€
182,50 €
182,50 €
182,50 €
100 ml / 182.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,74€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Infós amb la dolça i sensual aroma del tabac, això és una oda poètica a aquells que cremen la vida pels dos extrems. A aquells per als qui l'excés és una forma de vida, els qui estimen celebrar els plaers de viure al luxe més opulent. A aquells que saben que el temps vola tan de pressa que la vida ha de ser viscuda intensament i celebrada al màxim. Viure perillosament té els seus límits i el desencís és inevitable. Quan la festa acaba i el fum es dissipa, les il·lusions perdudes tornen a aparèixer. Una realitat tràgica i fascinant.

"¡Ràpid, ràpid, el món s'està acabant! La nostra existència mateixa necessita atenció urgent. Enmig del rugit dels canons, el xampany flueix. Podrien les suros estar en flames? Sota el fum, la vida és un joc decadent" . Serge Lutens.

Una línia de perfums creada per Serge Lutens a imatge i semblança seva. Minimalista, de línies rectes, angulars i inflexible, cadascuna d'aquestes ampolles amb el seu estil refinat reflecteix la naturalesa exigent i el caràcter del creador. Una sobrietat que realça la riquesa i sumptuositat dels perfums, els aromes i colors dels quals són tan nombrosos i matisats com les pedres precioses i les nostres personalitats.

A les seves creacions olfactives icòniques, el perfumista Serge Lutens ha estat produint alcohols forts amb accents proustians durant més de 20 anys. Des de "Féminité du bois", fins a "Ambre sultan" i "La fille de Berlin", cada perfum explica la seva pròpia història excepcional i té la seva pròpia firma única. Potser fins i tot la teva?

EAN13
3700358219600
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Gourmand
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Serge Lutens afavoreix l'ús de matèries primeres d'origen natural de grau premium per crear les seves fragàncies, impulsat per la convicció que només poden assegurar una evolució completa i complexa del perfum a la pell. Per utilitzar-lo, apliqui o ruixeu* directament la seva fragància escollida sobre la pell i deixeu que s'assenti durant uns minuts. Això permet que la composició prengui el seu caràcter complet i en reveli la forma més veritable i seductora. Les essències de Serge Lutens sempre acaben confessant les seves accions!

*Els usuaris de Serge Lutens poden triar entre dos mètodes d'aplicació segons la seva preferència: els puristes poden optar pel tap rodó i aplicar la fragància amb els dits, mentre que aquells que busquen comoditat poden optar pel format de polvorització.

INGREDIENTS : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 19140 (YELLOW 5), CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, CI 17200 (RED 33)