El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM
RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM

RADIANCE REPAIR RETINOL SERUM

30 ML 100 ml / 453.33€
-20% T'ESTALVIES -34,00 €
170,00 € 136,00 €
136,00 € -20%
136,00 €
100 ml / 453.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Reviu i estén la teva brillantor amb lluminositat. El nostre nou sèrum de retinol multiactiu Radiance Repair utilitza una combinació científica sofisticada de retinol encapsulat en liposomes que combat les arrugues i ferment de gra de civada prebiòtic que reequilibra el microbioma per prevenir i protegir poderosament la pell contra múltiples signes d'envelliment. Aquesta fórmula està fortificada amb alfa hidroxiàcids (AHA) que exfolien i suavitzen la pell. Suau però potent, Radiance Repair Retinol Serum omple i hidrata la pell, brindant una pell més ferma, suau i uniforme amb el temps.

Beneficis:

Clínicament provat per hidratar la pell fins a 72 hores després del seu ús.

Clínicament provat per millorar visiblement la lluminositat i fermesa de la pell

Millora la pròpia funció de barrera de la pell fins a 12 hores després del seu ús

Omple, suavitza i redueix l'aparença de línies fines amb el temps.

*Vegà i sense gluten

Dermatològicament Comprovat

EAN13
5050013028305
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Textura
Oli
Format
Comptagotes

Després de la neteja, apliqui de 2 a 3 gotes a la cara i el coll, prement la fórmula a la pell. Seguiu amb el vostre humectant EVE LOM favorit, com Moisture Cream o Moisture Lotion, o Daily Protection+ SPF per protegir i hidratar la pell.

Quan utilitzar: Utilitzeu-lo al matí ia la nit, després del seu ritual de neteja. Durant el dia, continua amb EVE LOM Daily Protection + SPF 50. Fes servir l'EVE LOM Time Retreat Eye Treatment per experimentar els beneficis del retinol encapsulat en liposomes per al contorn d'ulls.

Ingredients principals:

Àcid hialurònic

Barreja única de retinol encapsulat en liposomes

AHA

Formulat sense: PARABENS/SULFATS/FTALATS/DEA/MEA/ FRAGÀNCIA SINTÈTICA, COLORANTS SINTÈTICS

Ingredientes: AQUA (AGUA), GLYCERETH-26, GLYCERIN, XYLITYLGLUCOSIDE, POLISORBATE 20, POLIACRILATO CRUZADO POLÍMERO-6, FENOXIETANOL, ANHIDROXILITOL, EXTRACTO DE FRUTA DE CAESALPINIA SPINOSA, CITRATO DE SODIO, LECITINA, PENTILENGLICOL, ÁCIDO CÍTRICO, EXTRACTO DE SEMILLA DE PANICUM MILIACEUM (MILLET) , XYLITOL, ÁCIDO HIALURÓNICO HIDROLIZADO, EXTRACTO DE KAPPAPHYCUS ALVAREZII, ALCOHOL, ÁCIDO LÁCTICO, RETINOL, EXTRACTO DE GRANO DE AVENA SATIVA (AVENA), FERMENTO DE LACTOBACILLUS, GLICOL DE CAPRILILO, GLICOL DECILENO, BENZOATO DE SODIO, FOSFATO DE POTASIO, ÁCIDO TÁNICO, BIOFLAVONOIDES, BIOFLAVONOIDES , ACEITE DE FLOR DE ROSA DAMASCENA, SORBATO DE POTASIO, BHT, EXTRACTO HIDROLIZADO DE GARDENIA FLORIDA, MALTODEXTRINA, BHA, TOCOFEROL, PALMITATO DE ASCORBILO, CITRONELOL, GERANIOL.