El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CLEANSER
CLEANSER
CLEANSER
CLEANSER
CLEANSER
CLEANSER
CLEANSER
100 ML 100 ml / 64.00€
-20% T'ESTALVIES -16,00 €
80,00 € 64,00 €
64,00 € -20%
200 ML 100 ml / 52.00€
-20% T'ESTALVIES -26,00 €
130,00 € 104,00 €
104,00 € -20%
64,00 €
100 ml / 52.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CRÈME DÉMAQUILLANTE

El primer pas per a una pell radiant és la neteja perfecta. El nostre icònic bàlsam netejador 5 en 1, elaborat amb la nostra exclusiva barreja d'olis aromàtics, neteja, hidrata, tonifica, desmaquilla i exfolia la pell quan es combina amb el drap de neteja de mussolina extrafí EVE LOM especialment teixit de 100% cotó.

Venent un cada 30 segons, el nostre netejador de bàlsam de culte és el netejador 5 en 1 a tot el món durant més de 30 anys.

Desenvolupat per Eve Lom el 1986, es va basar en remeis de la seva infància al jardí per crear l'ara icònic bàlsam netejador.

Difós de boca a boca, adorat per una devoció de culte i confiat per aquells que creuen que el secret d'una pell radiant i brillant comença amb la neteja perfecta.

Beneficis:

Elimina tot rastre de brutícia, residus, impureses i maquillatge, inclòs el maquillatge a prova daigua.

Tonifica i exfolia per millorar visiblement la textura de la pell per a un rostre més suau i equilibrat i una sensació més suau.

La fórmula es fon a la pell sense obstruir els porus.

Clínicament provat per hidratar la pell fins a 12 hores després del seu ús.

Clínicament provat per reduir els punts blancs i negres quan es fa servir dues vegades al dia durant 14 dies.

Vegetarià, Sense gluten, Sense civada, Sense carmí, Sense oli de palma, Sense lactis, Dermatològicament provat

EAN13
5050013006549
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Tonificació
Textura
Oli
Format
Pot
Certificat
Vegà

Agafeu una petita quantitat de Netejador i escalfeu-lo entre els dits abans de fer un massatge sobre la pell seca, amb moviments circulars. Per esbandir, humitegeu el drap de neteja de mussolina 100% cotó EVE LOM en aigua calenta i netegeu, enfocant-se en qualsevol àrea de preocupació (com sequedat, congestió o molt maquillatge). Esbandiu el drap i repeteixi una segona i tercera vegada abans d'acabar amb una compresa freda usant el drap i aigua freda. Després, esbandiu el drap amb aigua freda i escorreu l'excés. La tela es pot rentar a mà amb aigua tèbia o es pot tractar com a cotó blanc a la rentadora. Caiguda seca. No poseu a l'assecadora.

Quan fer servir: Utilitzeu-lo al matí ia la nit com a primer pas en el seu ritual de neteja. Seguiu amb el sèrum d'hidratació intensa EVE LOM i una crema hidratant de la seva elecció.

Ingredients principals:

Oli de clau

Oli d'eucaliptus

oli de llúpol

Oli de camamilla egípcia

Mantega de cocoa

Formulat sense: parabens, sulfats, ftalats, DEA, MEA, fragància sintètica, colorants sintètics

PARAFFINUM LIQUIDUM, PEG-30 LANOLIN, CETEARYL ALCOHOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ALUMINUM STEARATE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, PEG-75 LANOLIN, PHENOXYETHANOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) LEAF OIL, HUMULUS LUPULUS (HOPS) CONE OIL, BHT, EUGENOL, LIMONENE.