Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN PERFECTING FLUID SPF50
SUN PERFECTING FLUID SPF50

SUN PERFECTING FLUID SPF50

30 ML 100 ml / 139.50€
-29% T'ESTALVIES -17,15 €
59,00 € 41,85 €
41,85 € -29%
41,85 €
100 ml / 139.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,63€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sun Perfect és la línia global de protecció solar antiedat més avançada de Lancaster, que combina la seva experiència en la formulació de protectors solars i productes de cura de la pell per a ús durant tot l'any.

L'evolucionada fórmula de Sun Perfect Sun Perfecting Fluid SPF50 ofereix l'exclusiva i avançada tecnologia de protecció lumínica de Lancaster, que actua davant del 100% de l'espectre solar, juntament amb la tecnologia antiedat, el sistema de reparació solar d'origen natural i el complex potenciador de lluminositat.

Proporciona una àmplia protecció de la pell davant dels raigs UVB i UVA, la llum visible i els raigs infrarojos, protegint-la dels danys provocats pel sol i reforçant la seva resistència davant dels futurs danys solars.

La fórmula també preveu i contribueix a corregir les arrugues, les línies dexpressió i les taques fosques. La textura i la hidratació de la pell milloren i se'n potencia la lluminositat natural.

La pell adquireix un aspecte uniforme i juvenil, amb una resplendor natural immediata, en qualsevol època de l'any.

Aquesta fórmula millorada, neta i respectuosa amb l'oceà ofereix una sensació de confort i una hidratació immediata i duradora.

La textura ultrasensorial i lleugera d'aquest protector solar Lancaster, no enganxosa ni greixosa, és fàcil d'estendre i es fon instantàniament amb la pell.

Aquest fluid amb color difumina a l'instant les imperfeccions i perfecciona la pell gràcies a un acabat mat empolsat. La pell llueix impecable.

Gràcies a la seva fórmula d'assecat ràpid, aquest protector solar per a la cara funciona a la perfecció com a base per al maquillatge.

 Cap producte de protecció solar no pot proporcionar una protecció completa contra els raigs del sol.

EAN13
3616303450144
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Protecció
Reparació
Taques
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50
Acabat
Mat

Agitar bé abans de fer servir per difuminar la fórmula.

Aplicar Sun Perfect Sun Perfecting Fluid SPF50 per tot el rostre i el coll abans d'exposar-se al sol.

Repetir l'aplicació generosament i sovint per mantenir la protecció, especialment després de banyar-se, assecar-se amb la tovallola o si se sua.

Es tracta del perfecte pas final de la rutina matutina de cura de la pell per a una protecció diària amb beneficis antienvelliment.

A més, funciona a la perfecció com a base per al maquillatge.

AQUA/WATER/EAU, DIISOPROPYL SEBACATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DECYL COCOATE, SILICA, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, ISOAMYL p-METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIBEHENIN, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, SORBITAN CAPRYLATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PENTYLENE GLYCOL, CITRONELLOL, LINALOOL, BIFIDA FERMENT LYSATE, PROPYLENE GLYCOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CITRUS RETICULATA (TANGERINE) PEEL EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, , HYDROLYZED SOY FLOUR, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, TIN OXIDE, BENZYL BENZOATE, TOCOPHEROL, LIMONENE, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, CITRAL, ACETIC ACID, LACTIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019).