Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN SENSITIVE TINTED MATTIFYING FLUID SP
SUN SENSITIVE TINTED MATTIFYING FLUID SP

SUN SENSITIVE TINTED MATTIFYING FLUID SP

30 ML 100 ml / 131.83€
-16% T'ESTALVIES -7,45 €
47,00 € 39,55 €
39,55 € -16%
39,55 €
100 ml / 131.83€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sun Sensitive és la protecció solar més completa de Lancaster. La línia inclou fórmules de tolerància alta per a pells sensibles.

Lancaster Sun Sensitive Tinted Mattifying Fluid SPF50 combina l'exclusiva i avançada tecnologia Full Light, que actua davant del 100% de l'espectre solar, amb els complexos d'origen natural Sunsicalm i Activador del Bronzejat.

La seva fórmula lleugera amb color ofereix una àmplia protecció de la pell sensible davant dels raigs UVB i UVA, la llum visible i els raigs infrarojos, protegint-la dels danys provocats pel sol i ajudant a reforçar la seva resistència natural al sol.

Aquest protector solar fluid no comedogènic també redueix l'envermelliment, la sensació de sequedat i la irritació.

La pell es calma i, en estimular el procés natural de bronzejat, adquireix un bronzejat lluminós.

Aquest protector solar Lancaster, net i respectuós amb l'oceà, caracteritzat per la fórmula no enganxosa ia prova de transferència, és molt fàcil d'aplicar i estendre, i s'absorbeix ràpidament.

La seva textura altament sensorial allisa la pell i proporciona una sensació immediata de confort, alhora que controla l'aspecte brillant de la pell.

El color, que s'adapta al to de la teva pell, brinda un acabat difuminat i sec al tacte. Aquest protector solar per al rostre deixa una pell matificada i uniforme i una pell impecable i d'aspecte saludable.

Cap producte de protecció solar no pot proporcionar una protecció completa contra els raigs del sol.

EAN13
3616304472411
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Calmant
Protecció
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50
Acabat
Brillant

Agitar bé abans de fer servir per difuminar la fórmula.

Aplicar Lancaster Sun Sensitive Tinted Mattifying Fluid SPF50 per tota la cara i el coll abans d'exposar-se al sol.

Repetir l'aplicació generosament i sovint per mantenir la protecció, especialment després de banyar-se, assecar-se amb la tovallola o si se sua.

Es pot aplicar diàriament com a últim pas de la rutina matutina de cura de la pell i funciona a la perfecció com a base per al maquillatge.

AQUA/WATER/EAU, DIISOPROPYL SEBACATE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DECYL COCOATE, SILICA, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PROPANEDIOL, ISOAMYL p-METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIBEHENIN, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, BISABOLOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PENTYLENE GLYCOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, HYDROLYZED CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, GOSSYPIUM HIRSUTUM (COTTON) EXTRACT, TOCOPHEROL, FARNESOL, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019).