Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia
Cryo-Flash Cream Mask Clarins | Perfumería Júlia

CRYO-FLASH CREAM-MASK

75 ML 100 ml / 94.65€
-21% T'ESTALVIES -19,01 €
90,00 € 70,99 €
70,99 € -21%
70,99 €
100 ml / 94.65€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,06€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Cryo-Flash Cream-Mask. Màscara facial d'alta eficàcia, inspirada en la crioteràpia i el saber fer professional de Clarins, reprodueix els beneficis del fred sobre la pell per prevenir i combatre els signes de l'edat.

La seva fórmula combina potents actius -molècula M.G.A. derivat de mentol i extracte d'onagra bio– per a una pell llisa, ferma i lluminosa. La seva textura de crema untuosa i ultrafresca de color blau verdós llisca sobre la pell com el gel i proporciona un efecte criogènic intens i immediat. Eficàcia visible des de la primera aplicació.

Pell més freda significa pell més resistent El motiu?

Un procés natural que aporta calci a la pell: Calcium flaix.

En reduir-ne la temperatura fins a 4 °C, la pell experimenta una explosió de calci que envia una dosi càlcica als queratinòcits, renovant l'epidermis des de l'interior. La pell s'atura en el temps i se'n potencia la funció de barrera.

Innovació

INNOVACIÓ CRYO-STARTER TECHNOLOGY: els Laboratoris Clarins han desenvolupat una doble tecnologia molecular i vegetal capaç de reproduir els mecanismes del fred a la pell: molècula M.G.A, derivat de mentol i extracte d'onagra, una planta bio exclusiva de Clarins.

Resultats provats

-4 °C*

a la temperatura de la pell.

2x més que un tractament de crioteràpia*

Què ho fa tan especial?

- Efecte reafirmant i pell més llisa.

- Efecte perfeccionador, pell llisa i lluminosa.

* Test clínic realitzat mitjançant resultats obtinguts en comparació amb 3 eines de crioteràpia de bellesa estètica entre les més venudes a França, avaluant la temperatura mitjana després d'una aplicació de 10 minuts, amb 60 voluntàries.

EAN13
3666057128257
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Tonificació
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar una capa sobre la cara neta i seca, evitant el contorn dels ulls. Deixeu actuar 10 minuts i retireu l'excés de producte amb ajuda de cotons o guants impregnats de tònic o aigua. Per amplificar i conservar l'efecte fresc a la cara, col·loqueu-los prèviament a la nevera.

AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. OCTYLDODECANOL. COCOCAPRYLATE/ CAPRATE. 1,2-HEXANEDIOL. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. PROPANEDIOL. MENTHONE GLYCERIN ACETAL. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. BORON NITRIDE. HYDROXYACETOPHENONE. SODIUM HYDROXIDE. ESCIN. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT. PARFUM/FRAGRANCE. DISODIUM EDTA. INULIN LAURYL CARBAMATE. LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. HYDROXYSTEARIC ACID. T-BUTYL ALCOHOL. SODIUM BENZOATE. CITRIC ACID. CI 42090/BLUE 1. CI 19140/YELLOW 5. TOCOPHEROL. [V4240A]