El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK ESPECIAL DIA DE LA MARE

PACK ESPECIAL DIA DE LA MARE

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 7,452.67€
-5% T'ESTALVIES -11,77 €
235,35 € 223,58 €
223,58 € {* -5%*}
223,58 €
100 ct / 7,452.67€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,53€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sorprèn la mare amb aquest pack beauty!

Aquest pack conté:

JÚLIA MOSS RESILIENCE CREAM 50 ML:

MOSS Resilience Cream és un innovador tractament facial hidratant i antienvelliment que ajuda a frenar l'envelliment de la pell en proporcionar a les cèl·lules de la pell una barrera protectora que utilitza els poderosos efectes de la molsa

PALETTE L'ORCHIDÉE:

L'Orchidee és un coloret il·luminador que aporta color i il·lumina el rostre, amb un acabat transparent i lluminós.

EAU D´HADRIEN EDT VAPORITZADOR:

Més que un record, aquesta fragància tanca tot un camp il·luminat pel sol de la Toscana, un còctel de cítrics brillants, un perfum de deliciosa frescor, discretament elegant i increïblement modern.

Quantitat
3 ct
Edat Recomanada
Qualsevol Edat
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Fatiga
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Cullera
Sense dosificador

JÚLIA MOSS RESILIENCE CREAM 50 ML:

Utilitzeu dia/nit, en rostre, coll i escot, sobre la pell neta o preferiblement després de Resilence Serum Lift&Plump Julia. Aplicar a la pell, de manera que generi un lleuger massatge a la pell per observar tots els seus nutrients de forma més eficaç i consistent per cada zona on s'aplica.

JÚLIA MOSS RESILIENCE CREAM 50 ML:

INGREDIENTES: AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERINE, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, SODIUM CARBOMER, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, ISOMALT, CETRARIA ISLANDICA (ICELAND MOSS) THALLUS EXTRACT, PHYTOL, POLYPODIUM VULGARE RHIZOME EXTRACT, SPHAGNUM MAGELLANICUM EXTRACT, BACILLUS FERMENT, HYDROLYSED HYALURONIC ACID, HYDROLYSED PEA PROTEIN, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLE, PARFUM, SILICA, GLUCOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SUCCINATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, DIAZOLIDINYL UREA, CITRIC ACID, D-LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, , LINALOOL, BIS-LAURYL COCAMINOPROPYLAMINE/HDI/PEG-100 COPOLYMER, BUTYLENE, GLYCOL, C.I.:19140, C.I.:42090