El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EAGLE EYED STRANGER  EAU DE PARFUM
EAGLE EYED STRANGER  EAU DE PARFUM

EAGLE EYED STRANGER EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 160.00€
-20% T'ESTALVIES -40,00 €
200,00 € 160,00 €
160,00 € -20%
160,00 €
100 ml / 160.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,40€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Eagle Eyed Stranger d'OJAR és el tribut a l'arbre de l'encens. El recol·lector, en tallar el tronc de l'arbre, obté la preciosa llet daurada que també s'anomena Llàgrimes de l'Arbre.

L'encens és utilitzat sobretot com a ingredient distintiu de perfums, és també una resina excepcional coneguda per elevar, estimular i purificar el cos, la ment i l'esperit.

Els protagonistes de les seves notes de sortida són l'Encens, el Llorer i el Lliri de la Vall. Al seu cor enfustat hi ha Molsa de roure, Vetiver i Fustes seques.

Les seves notes de fons estan compostes per Ambre Blanc, Pebrot i Bedoll. Les seves notes de sortida són Xiprer, Gingebre i Cardamom.

A les seves notes de cor hi ha la combinació de Ylang Ylang, Vetiver i Fulles de Canela. I les seves notes de fons, Encens, Cuir i Pachulí fan que la fragància deixi un subtil rastre elegant, deliciós i addictiu.

EAN13
3665032004777
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cuir I Pell
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Flascó

Aplica'l als canells, darrere les orelles i la part posterior del colze.

L'Eau de Parfum d'OJAR es pot fer servir per complementar amb l'icònic oli de perfum The Absolute Perfume Oil que ret homenatge al ritual tradicional de l'Orient Mitjà de les capes de fragància.

Notes de sortida: Encens, Llorer i Lliri de la Vall.

Notes cor: Molsa de roure, Vetiver i Fustes seques.

Notes de fons: Ambre Blanc, Pebrot i Bedoll.