Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION
EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION
EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION
EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION
EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION

EMULSIÓN RE-NUTRIV REGENERATING YOUTH MILKY LOTION

75 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

HIDRATACIÓ LLEUGERA I PROFUNDA PER A UN ASPECTE RADIANT:

Textura innovadora de l'emulsió que s'absorbeix ràpidament i penetra en profunditat per aconseguir una hidratació refrescant i voluminosa. La pell es veu més ferma i lluminosa.

El secret duna bellesa infinita. Sent una intensa i immediata explosió d´hidratació amb aquesta sedosa i lleugera loció. La seva innovadora textura en emulsió s'absorbeix ràpidament i penetra en profunditat per aportar a la pell una hidratació refrescant i reafirmant. Reforça la barrera dhidratació de la pell.

Gràcies a l'Himàlaia Gentian ia la tecnologia de manteniment de la joventut de Re-Nutriv, s'obtenen resultats exquisits: la pell llueix més llisa i excepcionalment lluminosa. Se sent més ferma. La radiant vitalitat de la joventut apareix regenerada.

HIMALAYAN GENTIAN: Una flor de supervivència que prospera a les muntanyes més altes i dures del món. Tot i la pobresa del sòl, l'exposició als raigs UV i les gelades hivernals, aquesta flor es regenera cada any. Quan les plantes silvestres arriben a la maduresa, les tiges es tornen de color magenta, senyal que pot començar la recol·lecció manual. Extraiem i aprofitem les seves precioses energies per a Re-Nutriv.

El resultat és el nostre exquisit Extracte d'Himàlaia Gentian, amb una "molècula de supervivència" concentrada i el poder de potenciar una proteïna natural vital per a l'estructura de la pell. Una força potent que ajuda a enfortir la pell perquè resisteixi els futurs signes de l'envelliment, per a un aspecte sorprenentment renovat.

BENEFICIS:

Hidratació lleugera i profunda per a un aspecte radiant.

FÒRMULA:

Dermatològicament provat. No acnegènic; no obstrueix els porus.

Re-Nutriv. Viu una vida de bellesa extraordinària.

EAN13
887167421981
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Textura
Emulsió

Aplicar dia i nit després de la loció de tractament. A continuació, aplicar la crema desitjada.