El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BAMBOO SOIN PERFECTEUR ENERGISANT

BAMBOO SOIN PERFECTEUR ENERGISANT

30 ML 100 ml / 153.30€
-15% T'ESTALVIES -8,01 €
54,00 € 45,99 €
45,99 € -15%
45,99 €
100 ml / 153.30€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,69€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

ANNAYAKE posa en relleu la força vegetal del bambú al Soin perfecteur énergisant, que reequilibra duradorament les pells de mixtes a greixos i redueix les imperfeccions de manera visible.

Símbol d'energia i de delicadesa, el bambú és ple de constituents indispensables per preservar la bellesa de la pell. BAMBOO posa en relleu aquesta força vegetal al Soin perfecteur énergisant que reequilibra duradorament les pells de mixtes a greixos i redueix les imperfeccions de manera visible. Una crema fina i lleugera d'acabat vellutat. Formulat amb :

-un extracte de reina dels prats: actiu seborregulador que potencia les defenses antibacterianes naturals de la pell i redueix les imperfeccions de les pells de mixtes a greixos.

-pols de bambú: absorbeix l'excés de sèu. Efecte matificador.

EAN13
3552572500800
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Tub

Aplicar al matí ia la nit a tot el rostre.

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BAMBUSA ARUNDINACEA JUICE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CHLORPHENESIN, BISABOLOL, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, BAMBUSA VULGARIS WATER, 1,2-HEXANEDIOL, PHYLLOSTACHYS PUBESCENS SHOOT BARK EXTRACT, 

BAMBUSA VULGARIS SAP EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FARNESOL.

<ILNY25900/00A>