Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PHYTO-BLANC CORRECTEUR TACHES
PHYTO-BLANC CORRECTEUR TACHES
PHYTO-BLANC CORRECTEUR TACHES

PHYTO-BLANC CORRECTEUR TACHES

7 ML 100 ml / 1,364.29€
-39% T'ESTALVIES -61,00 €
156,50 € 95,50 €
95,50 € -39%
95,50 €
100 ml / 1,364.29€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

PHYTO-BLANC CORRECTEUR TACHES

Tractament antitaques ultra-precís amb complex patentat*, El Corrector de Taques redueix l'aparició de tot tipus de taques degudes a l'edat, el sol o les imperfeccions de la pell en només 15 dies.

Potent fórmula aclaridora que actua per primera vegada** sobre les taques antigues i grans especialment difícils de difuminar.

Una doble acció intensiva per revelar la uniformitat i lluminositat de la pell:

1. Acció aclarida<

La combinació ideal d'un complex patentat* i d'actius d'origen natural redueix la mida i la intensitat de totes les taques (de l'edat, els solars o les imperfeccions cutànies), alhora que combat la progressió de les taques recents.

La pell queda unificada i la pell més uniforme i radiant.

2. Acció selectiva en taques antigues i grans

L'extracte de Bistorta s'ha seleccionat específicament per combatre l'aparició de taques de l'edat. Menys intenses i menys extenses, la seva presència és molt menys visible a la superfície de la pell.

La textura en emulsió fina i lleugerament irisada redueix instantàniament l'aparició de taques i deixa un acabat lluminós i no gras.

Gràcies al seu innovador pinzell aplicador actua perfectament sobre totes les taques del rostre, el coll, l'escot i les mans.

Una solució antitaques universal que s'adapta a tota mena de pells, independentment del sexe, l'edat i el to de pell.

El Corrector de Taques és l'aliat imprescindible de les rutines antitaques de Sisley, formant un duet ideal amb cada sèrum expert en funció de l'origen de les taques, ja estiguin relacionades amb:

- edat : ​​Sisleÿa L'Intégrale Anti-Age Sèrum Eclat Anti-Taches

- sol : Phyto-Blanc Le Concentré

- imperfeccions cutànies: Sèrum Intensif aux Résines Tropicals.

Ampolla s'ha dissenyat per ser reciclable.

*Patentat a França

**A Sisley

Eficàcia visible en tots els tons de pell*

Després de 15 dies, la mida de les taques sembla reduir-se i la seva intensitat atenuar-se.

Dia rere dia, les taques s'esvaeixen, fins i tot les antigues i extenses. La pell, més uniforme i homogènia, revela una nova lluminositat.

*Tractaments provats en un panell multiètnic.

*Taques mostrades en escala de grisos, il·lustració dels resultats obtinguts després d'aplicar Phyto-Blanc Le Correcteur Taches en condicions normals d'ús durant 2 mesos; els resultats poden variar duna persona a una altra.

EAN13
3473311592309
Quantitat
7 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Lluminositat
Taques
Uniformitat

ROSTRO- COLL- ESCOTE– MANS

Aplicar matí i nit amb la punta de precisió, dirigint laplicació directament sobre la taca.

Massatge el producte sobre la taca durant uns segons, utilitzant el filtre o el dit perquè el producte s'absorbeixi.

Seguiu amb el sèrum diari.

Una alta protecció solar és essencial per prevenir laparició de noves taques.

AQUA/AGUA/EAU, GLICERINA, ACEITE DE SEMILLAS DE HELIANTHUS ANNUUS (GIRASOL), NIACINAMIDA, PENTILENGLICOL, NITRURO DE BORO, POLIISOBUTENO HIDROGENADO, ACEITE DE RICINO HIDROGENADO PEG-40, HEXILRESORCINOL, ACETATO DE TOCOFERILO, BISABOLOL, EXTRACTO DE RAÍZ DE POLYGONUM BISTORTA, EXTRACTO DE PISUM SATIVUM (GUISANTE), EXTRACTO DE THYMUS SERPYLLUM, ACEITE DE LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVANDA), ACEITE DE FLOR DE THYMUS MASTICHINA, DIÓXIDO DE TITANIO (CI 77891), ACRILATOS/C10-30 ACRILATO DE ALQUILO, BUTILENGLICOL, GOMA XANTANA, MICA, CITRATO DE SODIO, MALTODEXTRINA, DILAURATO DE SACAROSA, EDTA DISÓDICO, HEXILENGLICOL, ÓXIDO DE ESTAÑO, COCOIL GLUTAMATO SÓDICO, ÁCIDO CÍTRICO, CAPRILIL GLICOL, HIDROXIHIDROCINAMATO DE PENTAERITRITILO TETRA-DI-T-BUTILO, LINALOL, LIMONENO, GERANIOL.IL#1A<br><br>Las listas de ingredientes utilizados en la composición de los productos Sisley y Hair rituel by Sisley se actualizan regularmente. Antes de utilizar cualquiera de estos productos, le invitamos a leer la lista de ingredientes del envase.