El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE PURIFIANT BOUE THERMALE

MASQUE PURIFIANT BOUE THERMALE

250 ML 100 ml / 11.23€
-28% T'ESTALVIES -10,92 €
39,00 € 28,08 €
28,08 € -28%
28,08 €
100 ml / 11.23€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La nova Mascareta Purificant amb Fang Termal és un tractament de pre-rentat antipol·lució que revitalitza la barrera cutània i millora la seva capacitat de defensa contra agents externs.

Extrau les impureses i la contaminació que s'acumulen al cuir cabellut per proporcionar una sensació instantània de frescor.

Després de la seva aplicació, el cuir cabellut es calma, i els cabells tenen un aspecte saludable, suau i brillant.

El fang, extret de la costa del mediterrani, té un alt concentrat en sofre, un mineral conegut pel seu poder per reequilibrar el microbioma del cuir cabellut.

La fórmula rica en espirulina, minerals marins i algues vermelles, suavitzen les cutícules i milloren l'eficàcia de la funció de la barrera del cuir cabellut, protegint-lo de la contaminació i creant un escut contra agressions externes per a un cabell d'aspecte més saludable i més hidratat .

EAN13
5056379589672
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Tractament Capil.lar
Brillantor
Hidratació
Protecció
Suavitat

EN CABELL HUMIT

Un cop a la setmana, o com un tractament de manteniment ràpid. Humitegeu els cabells i feu un massatge al producte sobre el cuir cabellut i les arrels. Deixeu-ho actuar durant 3 minuts abans d'esbandir bé.

EN CABELL SEC

Per a una desintoxicació més intensa, distribuïu el producte pel cabell sec des de l'arrel fins a les puntes. Deixar actuar 15 minuts, i esbandida bé. Seguir amb el Xampú Purificant per a una neteja profunda i després el condicionar si fos necessari.

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, KAOLIN, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, GLYCERYL STEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, MALTODEXTRIN, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, SEA WATER EXTRACT, DISODIUM EDTA, SILT, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POTASSIUM SORBATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GARDENIA FLORIDA FRUIT EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, DEHYDROACETIC ACID, CITRAL, CITRIC ACID.