El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Le Male Pride Eau De Toilette Edició Limitada | Perfumería Júlia
Le Male Pride Eau De Toilette Edició Limitada | Perfumería Júlia
Le Male Pride Eau De Toilette Edició Limitada | Perfumería Júlia

LE MALE PRIDE EAU DE TOILETTE EDICIÓN LIMITADA

125 ML 100 ml / 72.80€
-21% T'ESTALVIES -23,50 €
114,50 € 91,00 €
91,00 € -21%
91,00 €
100 ml / 72.80€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,37€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

LE MALE PRIDE edició limitada edt vaporitzador de JEAN PAUL GAULTIER.

Aquest perfum és una celebració de l'orgull LGBTQ+ i cerca transmetre un missatge d'inclusió, amor i llibertat a través del seu aroma i disseny distintiu.

El flascó de Le Male Pride Edition reflecteix l'essència de l'edició limitada. Conservant la forma icònica del tors masculí de Jean Paul Gaultier, aquest disseny especial presenta una bandera de l'arc de Sant Martí en relleu al pit, que simbolitza la diversitat i l'orgull LGBTQ+.

Le Male Pride Edition és una fragància vibrant i audaç que ret homenatge a la comunitat LGBTQ+ i promou un missatge d'acceptació i d'amor propi. És una elecció perfecta per a aquells que vulguin expressar el suport al moviment i lluir una fragància distintiva i poderosa.

EAN13
8435415076203
Quantitat
125 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Mono Dosis

Aplicar la fragància a zones del pols i coll.

Notes de sortida: La fragància s'obre amb una barreja fresca i vigoritzant de menta i cardamom, que aporta una sensació refrescant i energitzant des del primer instant.

Notes de cor: Al cor de la fragància, es troben notes aromàtiques de lavanda i sàlvia, que afegeixen una nota herbal i terrosa, brindant un caràcter distintiu i sofisticat.

Notes de fons: Les notes de fons de Le Male Pride Edition són càlides i sensuals. L'ambre, la vainilla i el mesc aporten una base suau i reconfortant, creant una estela duradora i seductora.