El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Ani X de Nishane Perfum per a Home i Dona | Perfumería Júlia
50 ML 100 ml / 403.90€
201,95 €
201,95 €
100 ML 100 ml / 291.95€
291,95 €
291,95 €
291,95 €
100 ml / 291.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Amb ANI X, NISHANE volia realçar aquest viatge místic a través del temps que els fanàtics tenien amb ANI, una fragància que ret homenatge a una antiga metròpolis que ara s'erigeix com un monument al poder dels imperis i la inevitabilitat del temps. Igual que l'èxit de vendes original, ANI X té com a objectiu trencar els límits i empoderar els usuaris perquè construeixin el seu propi imperi a partir de les ruïnes.

ANI va ser la primera referència llançada el 2019 sota el nou tema “SENSE LÍMITS” que tenia com a objectiu eliminar tots els límits emocionals entre les persones. La fragància es va convertir immediatament en un èxit mundial i se l'esmenta sovint com la millor fragància de vainilla de la història.

En un intent d'arribar als amants dels perfums que busquen específicament l'aspecte refrescant de la fragància, ANI X va ser dissenyat per obrir-se amb una explosió més rica de sucosos cítrics que no pas la fórmula original d'ANI. La frescor que sentireu l'usuari amb el nou ANI X a més de la coneguda excel·lència de vainilla de l'ANI original serà una agradable sorpresa per als amants dels perfums.

ANI X és una fragància amb un veritable llegat en nom seu, i et convida a explorar com eliminar els límits del temps i l'espai, per crear el teu propi imperi fins i tot quan tot el que queda no siguin res més que ruïnes. Així que ruixeu ANI X, deixeu que la fragància el porti en un viatge a través dels temps i abraci el poder de la història en una ampolla.

EAN13
8683608071072
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cítrica
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Aplicar la fragància a zones de pols i coll.

NOTES DE SORTIDA:

oli de bergamota - oli de llimona - notes aquoses - meló dolç - oli de cardamom - gingebre blau - pebre rosa.

NOTES DE COR:

oli de lavanda - sàlvia - poma verda - grosella negra - rosa - pachuli.

NOTES DE BASE:

fusta de cedre - fusta de caixmir - vainilla - infusió d'ambre gris - mesc blanc - sàndal.