El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Hair Activating Serum M2 Beaute | Perfumería Júlia
Hair Activating Serum M2 Beaute | Perfumería Júlia
Hair Activating Serum M2 Beaute | Perfumería Júlia
120 ML 100 ml / 70.79€
-39% T'ESTALVIES -55,05 €
140,00 € 84,95 €
84,95 € -39%
84,95 €
100 ml / 70.79€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

HAIR ACTIVATING SERUM: Sèrum activador del cabell.

M2 Beauté Hair Activating Serum és un sèrum capil·lar que estimula el creixement i reviu les arrels capil·lars debilitades. Activa el creixement del cabell, a més d'endarrerir la caiguda, cosa que afavoreix l'aparença d'un cabell més llarg i fort. Tractament unisex recomanat per a tot tipus de caiguda dels cabells amb eficàcia provada al cap de poques setmanes del seu ús. Fórmula ultra lleugera, no greixosa ni embruta els cabells.

Cabell 86% més fort, 30% més de creixement i 96% menys de pèrdua capil·lar. Eficàcia provada en 6-8 setmanes (màxims resultats en 16 setmanes).

EAN13
4260180218800
Quantitat
120 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Dosificador
Tractament Capil.lar
Creixement
Força

Aplicar una vegada al dia sobre els cabells net separant la línia dels cabells i ruixant el producte. Fa massatge el sèrum sobre el cuir cabellut amb el rovell dels dits. Es pot aplicar també sobre el cabell humit acabat de rentar ja que no greix el cabell.

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHYL SULFONE, PANTHENYL ETHYL ETHER, PANTHENOL, INOSITOL, CAFFEINE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SODIUM PCA, LACTIS PROTEINUM (MILK PROTEIN), HYDROXYACETOPHENONE, SORBITAN OLEATE DECYLGLUCOSIDE CROSSPOLYMER, ARGININE, SODIUM LACTATE, GLYCERIN, SODIUM CITRATE, LACTOSE, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, ASPARTIC ACID, MENTHOL, PCA, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, SODIUM CHLORIDE, BIOTINYL TRIPEPTIDE-1, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, CITRAL, THREONINE, PROLINE, ISOLEUCINE, LIMONENE, PHENYLALANINE, HISTIDINE