El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAMP! MASCARA DEFINITION
VAMP! MASCARA DEFINITION
VAMP! MASCARA DEFINITION
VAMP! MASCARA DEFINITION
VAMP! MASCARA DEFINITION

VAMP! MASCARA DEFINITION

Smoky Black 001
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! Definition

Volum excepcional pestanyes separades i definides.

"Les pestanyes adquireixen un volum extraordinari, estan perfectament separades i definides; agradablement corbades sense estar rígides ni endurides. Sense grumolls. És la màscara de pestanyes de confort total que estaves buscant. La seva textura és suau i llisa, molt pigmentada, cobreix perfectament les pestanyes amb gran fixació, deixant-les agradables i flexibles.L'alliberament immediat del color es tradueix en un resultat extra negre amb una sola passada. La vareta d'elastòmer de nova generació és flexible i permet una aplicació fàcil; la seva forma cilíndrica arrodonida amb truges pinta" garanteix un alliberament generós i immediat del producte i defineix perfectament les pestanyes."

EAN13
8011607270675
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Volum
Durada
Llarga Durada

Comença per la base de les pestanyes i pentina-les seguint la seva longitud amb moviments verticals, des de l'arrel fins a les puntes, no facis ziga-zaga si el que busques és definició. Si vols intensificar la mirada, aplica màscara també a les pestanyes inferiors i repeteix l'aplicació a l'angle extern de les pestanyes superiors.

AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, GLYCOL MONTANATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, STEARIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, PROPYLENE GLYCOL, C12-16 ALCOHOLS, OZOKERITE, BENZYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, LECITHIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, PEG-8, POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, PEG-8/SMDI COPOLYMER, ASCORBYL PALMITATE, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, SODIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, BIOTIN, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES)