El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ACTIVE LIGHT
ACTIVE LIGHT

Luminous Ivory 001
-20% T'ESTALVIES -4,40 €
22,00 € 17,60 €
17,60 € -20%
17,60 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa active light concealer pen - corrector il·luminador per a la cara.

Aquest corrector il·luminador que activa la llum proporciona una cobertura lleugera i una brillantor natural. L'ingredient actiu de la nostra exclusiva fórmula és el Complex Fito, que ajuda a aclarir les ulleres i torna instantàniament la lluminositat a la pell reforçant les parets capil·lars i la microcirculació. El resultat és un acabat impecable i natural, gairebé no perceptible. El millor de tot és que aquest producte perfeccionador de la pell està formulat per a tot tipus de pells, ja siguin seques, greixos, mixtes, sensibles o madures.

Dermatològicament provat

Sense parabens ni perfum

Hipoalergènic

No comedogènic

Fabricat a Itàlia

EAN13
8011607282524
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Lluminós
Natural
Cobertura
Alta

Utilitzeu l'aplicador i, a continuació, difumini el producte donant tocs petits amb la punta del dit. Active Light es pot aplicar en qualsevol moment del dia per tornar la frescor al maquillatge. Per corregir les ulleres i il·luminar, apliqueu-lo a les cantonades exteriors i interiors ia la part inferior de l'ull. Apliqueu-ho també als laterals del nas, les comissures de la boca i el centre de la barbeta. Per ressaltar els ulls, apliqueu-lo a les parpelles i sota les celles. Per ressaltar els punts alts del rostre, aplica-ho a la part superior del pòmul, el centre del front, el pont del nas i la punta de la barbeta. Finalment, realci els llavis aplicant el producte a l'arc de cupid.

CYCLOPENTASILOXANE, AQUA (WATER), TALC, LAURYL PEG-8 DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, TRIETHYLHEXANOIN, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL COCOATE, BUTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PHENYLISOPROPYL DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PANTHENOL, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, ESCIN, DEHYDROACETIC ACID, NIACINAMIDE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, YEAST EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ZINC GLUCONATE, CAFFEINE, CITRIC ACID, BIOTIN, HYDROGEN DIMETHICONE, SILICA