El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAMP! MASCARA SEXY LASHES
VAMP! MASCARA SEXY LASHES
VAMP! MASCARA SEXY LASHES
VAMP! MASCARA SEXY LASHES
VAMP! MASCARA SEXY LASHES

VAMP! MASCARA SEXY LASHES

Extra Balck 011
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! Sexy Lashes.

Màscara de pestanyes volum atrevit efecte corbes.

"Dóna a les teves pestanyes un aspecte extremadament sensual amb Vamp! Sexy Lashes, una irresistible arma de seducció per a uns ulls perillosament sexys. Volumitza, eleva i sivella: les pestanyes llueixen unes corbes sorprenents i una nova silueta que desafia la gravetat.

El raspall de fibra maxi amb forma corbada assegura un alliberament generós i les truges llargues de la base realitzen una acció d'arrissat mecànic.

Baix risc d'al·lèrgia

Testat oftalmològicament

Adequat per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte

Sense parabens

Fabricat a Itàlia".

EAN13
8011607333424
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Volum
Durada
Llarga Durada

Comença per la base de les pestanyes i pentina-les longitudinalment amb moviments verticals, des de l'arrel fins a les puntes. Per a un volum més intens, realitzi moviments en ziga-zaga a la base de les pestanyes. Utilitzeu la base de l'aplicador per aixecar la part externa de les pestanyes. Si vols intensificar encara més la teva mirada, aplica màscara també a les pestanyes inferiors.

AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MICA, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, GLYCERIN, SUCROSE STEARATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ARGININE, XANTHAN GUM, ETHYLENE BRASSYLATE, SILICA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOCETETH-10, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, HEXYLENE GLYCOL, SIMETHICONE, POLYSORBATE 65, SORBIC ACID, GLYCERYL STEARATE, METHYLCELLULOSE, SULFURIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES)