El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE

REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE

30 ML 100 ml / 173.33€
-20% T'ESTALVIES -13,00 €
65,00 € 52,00 €
52,00 € -20%
100 ML 100 ml / 103.50€
-20% T'ESTALVIES -25,50 €
129,00 € 103,50 €
103,50 € -20%
103,50 €
100 ml / 103.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,55€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Perfum Unisex Maison Margiela rèplica When The Rain Stops Eau de Toilette.

WHEN THE RAIN STOPS evoca l'alegre sensació de veure sortir el sol després de la pluja. El cel recupera la calma, les gotes es van espaiant fins que finalment s'aturen i els núvols es dispersen lentament i donen pas a uns tímids raigs de sol que il·luminen el paisatge mullat.

Aquesta Eau de Toilette, inspirada en l'alegria de la primavera, recrea la idea de la naturalesa humida sota els raigs d'un arc de Sant Martí de colors vius. L'acord aquàtic porta a la memòria les darreres gotes de pluja que s'evaporen de les puntes de les agulles de pi i es fonen amb l'aire fresc. La intensitat del pebre rosa i la lluminositat de la rosa Isparta es barregen en harmonia aportant a aquest perfum les seves notes de cor.

La combinació de l'aroma terrosa de l'essència de pàtxuli amb l'acord aquàtic dóna un caràcter distintiu a aquest perfum, que recrea la sensació d'humitat que impregna la natura després de la pluja. L'essència de pàtxuli és un ingredient luxós que s'obté de manera sostenible a Bali respectant els estàndards mediambientals i ètics més estrictes. La seva producció ajuda les poblacions locals i garanteix la màxima qualitat.

L'essència de pètal de rosa d'Isparta també s'obté mitjançant un procés ètic i sostenible. Aporta les notes dolces de la rosa fresca, que il·luminen la fragància. Combinat amb el intens pebre rosa, evoca l'energia positiva que sentim quan torna el sol. Amb aquesta fragància, la perfumista Fanny Bal ha recreat l'aroma de la pluja recent i els raigs de sol, transmetent així una sensació de serenitat i el missatge tranquil·litzador que el sol sempre torna a sortir després de la pluja, com la promesa d'un demà millor.

EAN13
3614273612678
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aquàtica
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

Notes de sortida: Oli de pebre rosa

Notes de cor: Acord aquàtic

Notes de fons: Oli de pàtxuli procedent de Bali