El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM
VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM

VITAL SKIN STRENGT.SUPER SERUM

30 ML 100 ml / 178.67€
-20% T'ESTALVIES -13,28 €
66,88 € 53,60 €
53,60 € -20%
50 ML 100 ml / 155.98€
-20% T'ESTALVIES -19,45 €
97,44 € 77,99 €
77,99 € -20%
100 ML 100 ml / 122.99€
-20% T'ESTALVIES -30,70 €
153,69 € 122,99 €
122,99 € -20%
122,99 €
100 ml / 122.99€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,84€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

QUÈ ÉS?

El nostre Vital Skin-Strengthening Super Serum, és un sèrum facial antiedat ultralleuger i de ràpida absorció aquesta formulat amb àcid hialurònic 11 kDa i un complex herbal adaptogen que ajuda a enfortir la pell des de les seves capes més profundes multibeneficis.

EAN13
3605972256201
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Lluminositat
Suavitat
Principis Actius
Àcid Hialurònic

Utilització:

És compatible amb qualsevol rutina de tractament i es pot aplicar matí i nit, després de netejar i tonificar la pell com a tractament previ al sèrum facial antiedat habitual o com a sèrum per complementar la teva rutina. Corine

Addicte al sèrum

Aquest és el millor sèrum de tots els temps. Ho compagino amb la meva rutina diària i no puc creure com ajuda de bé la meva pell. Manté la meva pell suau i amb lluminositat i estimo l'olor. Definitivament cal provar-ho.

INGREDIENTS CLAU I BENEFICIS

Aquest sèrum facial antiedat ajuda al fet que la pell se senti més resistent, elàstica i densa per tal de lluir una pell d'aspecte jove en tan sols quatre setmanes i també ajuda a combatre els signes de l'envelliment, inclosos aquells provocats per agressors tant externs com interns.

Des de la primera aplicació d'aquest tractament facial, “Super Serum” de Kiehl's, la teva pell lluirà un aspecte més saludable i jove millorant l'aparença de les línies d'expressió, la textura, la lluminositat i l'elasticitat de manera visible. La pell se sentirà més llisa i resistent davant dels agents estressants del dia a dia. El nou Super Serum de la marca ha demostrat clínicament:

-MILLORAR LA LLUMINOSITAT DE LA PELL EN UN 29,9%.

-MILLORAR LA SUAVITAT DE LA PELL EN UN 41,7%

-REDUCIR L'ASPECTE DE LES LÍNIES D'EXPRESSIÓ EN UN 27,2%.

 MODE D'EMPEL: Vital Skin-Strengthening Super Serum de Kiehl's és compatible amb qualsevol rutina de tractament i es pot aplicar demà i nit, després de netejar i tonificar la pell com a tractament previ al sèrum facial antiedat habitual o com a sèrum per complementar la teva rutina.

Els ingredients principals són:

Àcid Hialurònic 11 kDA: L'àcid hialurònic 11 kDa de Kiehl's té la mida ideal que ofereix una acció específica, intensa i ràpida a les capes superficials de la pell.

Complex Herbal Adaptogen: La fórmula de Kiehl's amb herbes adaptògenes ajuda a redensificar i enfortir la pell per millorar-ne visiblement la textura i resistència. Les herbes adaptògenes han estat sempre molt apreciades a la medicina tradicional a l'hora de tractar el cansament i l'estrès.

Alfàbrega Sagrada: rica en àcids ursòlic i rosmarínic, neutralitza els radicals lliures que fan malbé la pell i revitalitza el seu aspecte, ajudant a atenuar els efectes visibles dels agents estressants.

Arrel de Ginseng Vermell: estimula la renovació essencial de les cèl·lules cutànies.

Baia de Schisandra: ajuda a millorar la resistència i elasticitat de la pell, és antioxidant.