El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CENTELLA SENSITIVE CICA CREMA
CENTELLA SENSITIVE CICA CREMA
CENTELLA SENSITIVE CICA CREMA
CENTELLA SENSITIVE CICA CREMA

CENTELLA SENSITIVE CICA CREMA

50 ML 100 ml / 77.00€
-20% T'ESTALVIES -9,63 €
48,13 € 38,50 €
38,50 € -20%
38,50 €
100 ml / 77.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

QUÈ ÉS?

La nova Centella Sensitive Cica-Cream, és una crema hidratant hipoal·lergènica per a pells sensibles que ajuda a alleujar la incomoditat habitual en pells amb tendència a la sequedat oa la sensibilitat gràcies a la seva textura untuosa per a pells amb tendència a descamar-se. Formulada amb D-pantenol i centella asiàtica.

EAN13
3605971854385
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Calmant
Elasticitat
Hidratació
Nutrició
Reparació
Vermellors

Utilització:

Aplicar dia i/o nit

Aplicar una petita quantitat de crema, pressionar suaument i aplicar sobre la pell neta i seca.

INGREDIENTS CLAU I BENEFICIS

Aquest tractament per al rostre regenera la barrera d'hidratació de la pell, restaura la seva aparença saludable, redueix l'aparença de vermellors i línies d'expressió a zones de la pell particularment seques i aporta 48 hores d'hidratació. Aquesta fórmula hipoal·lergènica i no comedogènica és apta per a les pells amb sensibilitat crònica i es recomana fer-la servir a diaro. És perfecta per tractar cicatrius vermelloses i per aportar elasticitat. S'ha testat que també és apropiada per al contorn dels ulls.

Els ingredients principals són:

Madecassoside: extracte molt concentrat de centella asiàtica. Les seves propietats antioxidants i protectores ajuden a calmar la pell i reforçar la seva protecció davant dels agressors mediambientals.

D-Panthenol: s'utilitza com a nutrient essencial i aplicat de forma tòpica, ofereix tres beneficis bàsics: reforça la barrera cutània, hidrata i calma.