Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET GUCCI GUILTY POUR HOMME EAU DE TOILETTE

SET GUCCI GUILTY POUR HOMME EAU DE TOILETTE

90 ML 100 ml / 75.50€
67,95 €
67,95 €
67,95 €
100 ml / 75.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,02€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Celebreu aquestes festes amb aquest set de regal Gucci Guilty per a home.

Estenent una amorosa invitació a explorar, crear i connectar-nos amb el nostre veritable jo, les fragàncies Gucci Guilty Pour Femme i Pour Homme són una oda a l'autoacceptació, l'amistat i l'amor en totes les formes.

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette per a home presenta una fragància fougère inspirant una nova visió de combinar la sensualitat amb una vida autèntica.

Hedonista i decadent, aquesta fragància de Gucci s'obre amb un picant pebre rosa barrejada amb la fresca aroma de la llimona italiana.

Al cor d'aquest Eau de Toilette per a home, els ideals inconformistes de Gucci Guilty coincideixen amb la creació de fragàncies no convencionals en incorporar la Flor d'Azahar, una aroma utilitzada tradicionalment com a símbol de romanç i innocència en les fragàncies femenines.

Un floral blanc amb tons de mel enriqueix les notes de neroli i espígol francès d'aquesta fragància, la mateixa flor que el playboy original, Casanova, feia servir per perfumar les seves cartes d'amor.

Completant aquesta expressió moderna de sensualitat, misteri i intriga hi ha la temptadora aroma del pàtxuli, que es desenvolupa amb tocs de cuir, verd, fusta i qualitats semblants a l'encens.

L'assecat acaba amb la riquesa masculina de la fusta de cedre.

L'Eau de Toilette es presenta en un elegant flascó negre amb una meitat superior transparent que contrasta amb la meitat inferior de metall esmerilat, reflectint la irresistible fragància que conté.

Aquest set de regal nadalenc conté:

- 90 ml/3,0 oz d'eau de toilette Gucci Guilty Pour Homme

- 75 ml/2,4 oz de desodorant a la barra

- 50 ml/1,6 oz de gel de dutxa per a home Gucci Guilty Pour Homme

EAN13
3616304679056
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Fougère
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Viu l?autoexpressió amb el set de regal de Nadal Gucci Guilty.

Aplica el gel de dutxa perfumat quan et banyis o et dutxes.

Aplica el desodorant a la barra sobre la pell neta i seca.

Acaba polvoritzant generosament l'Eau de Toilette als punts del pols per Fragancia que dura tot el dia.

Top Notes:lavanda, limón

Heart Notes:Flor de naranja

Base Notes:madera de cedro, pachulí

Eau de Toilette: Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Citral, Geraniol, Ext. Violet 2 (CI 60730), Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200). DEO STICK: Alcohol Denat., Propylene Glycol, Butylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Palmitic Acid, Stearic Acid, Parfum/Fragrance, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, t-Butyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Tocopherol. Shower Gel: AQUA (WATER) · SODIUM LAURETH SULFATE · SODIUM LAURYL SULFATE · SODIUM CHLORIDE · PARFUM (FRAGRANCE) · COCAMIDOPROPYL BETAINE · CITRIC ACID · PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL · SODIUM CITRATE · SODIUM BENZOATE · SODIUM XYLENESULFONATE · DISODIUM Eau de ToiletteA · BHT · MAGNESIUM NITRATE · METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE · MAGNESIUM CHLORIDE · METHYLISOTHIAZOLINONE · LINALOOL · LIMONENE · HYDROXYCITRONELLAL · BENZYL SALICYLATE · ALPHA-ISOMETHYL IONONE.