Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE-SÉRUM LIFT SUBLIME

MASQUE-SÉRUM LIFT SUBLIME

No definit
76,95 €
76,95 €
76,95 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,15€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Masque-Sèrum Lift Sublim Olivier Claire. Simbiosi entre un teixit amb un tall perfectament adaptat a l'escot i un sèrum ple d'actius antiedat d'origen natural.

el Masque-Sérum Lift Sublime permet que aquesta fràgil zona recuperi la seva bellesa original. Regenerada i hidratada, la pell és visiblement més ferma i tonificada, l'escot s'allisa i s'il·lumina intensament.

EAN13
3770005895617
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Regeneració
Tonificació

Aplicar sobre l'escot prèviament net. Deixeu actuar 15 minuts. Traieu la màscara i després feu un massatge suau a l'excés. Màscara d'un sol ús.

CÈL·LULES NATIVES I EXTRACTE DE FIGA XUMBO

Aquesta combinació única protegeix i regenera la matriu extracel·lular de la pell. Rica en antioxidants, constitueix un escut contra l'estrès oxidatiu i perllonga la longevitat cel·lular. També millora la hidratació de la pell. La pell és visiblement més ferma i elàstica.

ÀCID HIALURÒNIC D'ORIGEN VEGETAL

L'àcid hialurònic juga un paper vital a la hidratació de la pell. Amb un pes molecular molt baix (20-50 kDa), penetra a les capes més profundes de la pell. En estimular la cohesió cel·lular i la síntesi de col·lagen per part dels fibroblasts, millora la fermesa de la pell. Aquest queda rehidratat, redensificat, allisat i més ters.

AIGUA DESTIL·LADA D'ENCEBADA ORGÀNICA

L'ordi és un gra que conté nutrients com midó, proteïnes, fibra i vitamina B. La seva aigua destil·lada té beneficis antioxidants, calmants i suavitzants. La pell queda més suau i confortable.

POLISACÀRID D'ORIGEN NATURAL

Obtingut per biotecnologia, aquest ingredient actiu lluita contra la deshidratació. En reduir la sensibilitat cutània, s'adapta perfectament a les pells sensibles i irritades. Millora la longevitat cel·lular ajudant les cèl·lules a reparar-se i protegir-se de l'estrès oxidatiu. Gràcies a la seva acció sobre la diferenciació epidèrmica, la funció barrera cutània es regenera per a una pell reestructurada i amb un aspecte més jove.