El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET RADIANCE ESSENTIALS 2023 HOLIDAY
SET RADIANCE ESSENTIALS 2023 HOLIDAY
SET RADIANCE ESSENTIALS 2023 HOLIDAY

SET RADIANCE ESSENTIALS 2023 HOLIDAY

20 ML 100 ml / 539.75€
-20% T'ESTALVIES -27,05 €
135,00 € 107,95 €
107,95 € -20%
107,95 €
100 ml / 539.75€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CLEANSER

El primer pas per a una pell radiant és una neteja perfecta. El nostre emblemàtic bàlsam netejador 5 en 1 hidrata, tonifica, neta, exfolia i elimina tot rastre de maquillatge, inclòs el dels ulls. Indulgent per naturalesa i multifuncional per disseny, el bàlsam netejador revela una brillantor d'aspecte saludable sense obstruir els porus. La nostra exclusiva combinació d'olis botànics crea una exquisida experiència sensorial. Utilitzeu el drap netejador de mussolina extrafí EVE LOM inclòs, fet de 100% cotó, per exfoliar suaument i aconseguir un cutis més lluminós i saludable. La pell queda renovada, revifada i rejovenida.

MUSLIN:

El company perfecte del teu ritual de neteja. El nostre drap de neteja de mussolina extrafí Muslin Cleansing Cloth (fet de 100% cotó) elimina fàcilment l'icònic EVE LOM Cleanser balm mentre exfolia suaument la pell i elimina les cèl·lules mortes. L´ús de la nostra tècnica de massatge circular EVE LOM ajuda a crear una pell d´aspecte saludable. Usada en combinació amb el nostre icònic 5-in-1 Cleanser balm, la pell queda increïblement suau, llisa i preparada per a sèrums i cremes. També són molt útils per eliminar l'EVE LOM Rescue Mask o qualsevol dels nostres netejadors. Sostenible per disseny, cada joc inclou tres draps reutilitzables i una bossa resellable.

RESCOUE MASK:

Refina la seva lluminositat i rescata la pell cansada i estressada amb remeis naturals directament recollits de la natura. La nostra resistent i versàtil mascareta Rescue Mask neteja en profunditat i elimina les impureses sense ressecar la pell. La nostra luxosa fórmula a base d'argila de caolí i càmfora amb infusió de mel ajuda a controlar l'excés de greix alhora que refresca i condiciona la pell amb una eficàcia suau i flexible. Les ametlles mòltes exfolien suaument per revelar un cutis renovat i radiant.

EAN13
5050013029357
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Tonificació
Textura
Oli
Format
Pot
Certificat
Vegà

CLEANSER:

Apliqueu una petita quantitat de netejador i escalfeu-lo entre els dits abans de fer un massatge a la pell seca amb moviments circulars. Per aclarir-ho, humitegeu el drap de mussolina EVE LOM 100% Muslin Cloth en aigua calenta i fregueu-lo pel rostre, insistint en les zones que el preocupen (com zones seques, congestionades o amb molt maquillatge). Aclariu el drap i repetiu l'operació una segona i tercera vegada. Abans d'acabar, utilitzeu-lo com una compresa freda mullant-lo amb aigua freda.

Quan utilitzar: Utilitzeu-lo al matí ia la nit com a primer pas del seu ritual de neteja. A continuació, apliqui el sèrum d'hidratació intensa EVE LOM Intense Hydration Serum

MUSLIN:

Ús: Humitegeu un drap amb aigua tèbia i utilitzeu moviments circulars per eliminar el bàlsam netejador EVE LOM Cleanser balm mentre exfolia suaument la pell. A continuació, esbandiu el drap amb aigua freda i escorreu-lo. El drap es pot rentar a la rentadora, en un cicle de rentat de 40 °C. Assecar a l'aire. No ficar a l'assecadora.

Quan fer servir: Usar després de qualsevol netejador o màscara per retirar el producte.

RESCOUE MASK:

Ús: Remenar bé abans d'usar si cal. Per obtenir resultats òptims, prepareu i netegeu la pell amb el netejador EVE LOM Cleanser. A continuació, aplicar la màscara sobre la pell neta i seca evitant el contorn dels ulls. Relaxeu-vos i deixeu actuar durant 15-20 minuts fins que la màscara s'assequi. Fregar suaument amb moviments ascendents fins a eliminar tota la màscara seca. Humitegeu el drap de mussolina EVE LOM 100% Muslin Cloth per netejar la pell.

Quan fer servir: Utilitzar la màscara setmanalment o quan necessiti netejar la pell en profunditat i hidratar-la intensament.

CLEANSER:

PARAFFINUM LIQUIDUM, LANOLINA PEG-30, ALCOHOL CETEARÍLIC, POLIACILADIPAT-2 DE BIS-DIGLICERIL, ESTEARAT D'ALUMINI, MANTECA DE LLAVORS DE THEOBROMA CACAU (CACAO), LANOLINA PEG-75, FE (MATRICÀRIA), OLI DE FULLES D'EUCALIPTE GLOBULUS, OLI DE FULLES D'EUGÈNIA CARYOPHYLLUS (CLAU), OLI DE CONS D'HUMULUS LUPULUS (LÚPUL), BHT, EUGENOL, LIMONÈ.

RESCOUE MASK:

CAOLÍN, AQUA (AIGUA), GLICERINA, ALCOHOL DESNATURALITZAT, MEL (MEL), FARINA DE LLAVORS DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (AMETLLA DOLÇA), FENOXIETANOL, ALCANFOR, SILICAT D'ALUMINI I MAGNESI, COL. SODI , ETILHEXILGLICERINA, CLORHIDRAT D'ALUMINI, ALANTOÏNA.

MUSLIN: 100% cotó