Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DOUBLE CLEANSE 2023 HOLIDAY
SET DOUBLE CLEANSE 2023 HOLIDAY
SET DOUBLE CLEANSE 2023 HOLIDAY

SET DOUBLE CLEANSE 2023 HOLIDAY

100 ML 100 ml / 57.55€
-28% T'ESTALVIES -22,45 €
80,00 € 57,55 €
57,55 € -28%
57,55 €
100 ml / 57.55€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CLEANSER

El primer pas per a una pell radiant és una neteja perfecta. El nostre emblemàtic bàlsam netejador 5 en 1 hidrata, tonifica, neta, exfolia i elimina tot rastre de maquillatge, inclòs el dels ulls. Indulgent per naturalesa i multifuncional per disseny, el bàlsam netejador revela una brillantor d'aspecte saludable sense obstruir els porus. La nostra exclusiva combinació d'olis botànics crea una exquisida experiència sensorial. Utilitzeu el drap netejador de mussolina extrafí EVE LOM inclòs, fet de 100% cotó, per exfoliar suaument i aconseguir un cutis més lluminós i saludable. La pell queda renovada, revifada i rejovenida.

MUSLIN:

El company perfecte del teu ritual de neteja. El nostre drap de neteja de mussolina extrafí Muslin Cleansing Cloth (fet de 100% cotó) elimina fàcilment l'icònic EVE LOM Cleanser balm mentre exfolia suaument la pell i elimina les cèl·lules mortes. L´ús de la nostra tècnica de massatge circular EVE LOM ajuda a crear una pell d´aspecte saludable. Usada en combinació amb el nostre icònic 5-in-1 Cleanser balm, la pell queda increïblement suau, llisa i preparada per a sèrums i cremes. També són molt útils per eliminar l'EVE LOM Rescue Mask o qualsevol dels nostres netejadors. Sostenible per disseny, cada joc inclou tres draps reutilitzables i una bossa resellable.

FOAMING CLEANSER:

La lluminositat comença amb una neteja perfecta. El nostre nou netejador escumós hidratant amb infusió d'enzims utilitza el poder de l'aigua per activar una crema innovadora que es converteix en escuma i elimina delicadament el maquillatge i les impureses sense ressecar la pell. Sense esforç, eficaç i segur per a ús diari, deixa la pell suau, hidratada i refrescada amb una lluminositat més radiant.

EAN13
5050013029371
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Suavitat
Tonificació
Textura
Oli
Format
Pot
Certificat
Vegà

CLEANSER:

Apliqueu una petita quantitat de netejador i escalfeu-lo entre els dits abans de fer un massatge a la pell seca amb moviments circulars.

Per aclarir-ho, humitegeu el drap de mussolina EVE LOM 100 % Muslin Cloth en aigua calenta i fregueu-lo pel rostre, insistint en les zones que el preocupen (com zones seques, congestionades o amb molt de maquillatge).

Aclariu el drap i repetiu l'operació una segona i tercera vegada. Abans d'acabar, utilitzeu-lo com una compresa freda mullant-lo amb aigua freda.

Quan utilitzar: Utilitzeu-lo al matí ia la nit com a primer pas del seu ritual de neteja. A continuació, apliqui el sèrum d'hidratació intensa EVE LOM Intense Hydration Serum

MUSLIN:

Ús: Humitegeu un drap amb aigua tèbia i utilitzeu moviments circulars per eliminar el bàlsam netejador EVE LOM Cleanser balm mentre exfolia suaument la pell.

A continuació, esbandiu el drap amb aigua freda i escorreu-lo. El drap es pot rentar a la rentadora, en un cicle de rentat de 40 °C. Assecar a l'aire. No ficar a l'assecadora.

Quan fer servir: Usar després de qualsevol netejador o màscara per retirar el producte.

FOAMING CLEANSER:

Mulleu les mans, apliqueu el netejador sobre la pell humida i fregueu fins a aconseguir una escuma cremosa. Fer un massatge suau a la pell amb moviments circulars ascendents. Esbandir amb aigua tèbia i assecar la pell amb compte.

Quan fer servir: Utilitzeu-lo només com a primer pas en la seva rutina de neteja o combineu-lo amb l'icònic bàlsam netejador 5-in-1 EVE LOM Cleanser balm com a segon pas en un ritual de doble neteja.

Completar amb la loció hidratant EVE LOM Moisture Lotion o la crema hidratant EVE LOM Moisture Cream per a una pell perfectament hidratada.

CLEANSER:

PARAFFINUM LIQUIDUM, LANOLINA PEG-30, ALCOHOL CETEARÍLICO, POLIACILADIPATO-2 DE BIS-DIGLICERILO, ESTEARATO DE ALUMINIO, MANTECA DE SEMILLAS DE THEOBROMA CACAO (CACAO), LANOLINA PEG-75, FENOXIETANOL, ACEITE DE FLORES DE CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), ACEITE DE HOJAS DE EUCALIPTO GLOBULUS, ACEITE DE HOJAS DE EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLAVO), ACEITE DE CONOS DE HUMULUS LUPULUS (LÚPULO), BHT, EUGENOL, LIMONENO.

RESCUE MASK: 

CAOLÍN, AQUA (AGUA), GLICERINA, ALCOHOL DESNATURALIZADO, MEL (MIEL), HARINA DE SEMILLAS DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ALMENDRA DULCE), FENOXIETANOL, ALCANFOR, SILICATO DE ALUMINIO Y MAGNESIO, CLORURO DE CALCIO, CLORURO DE MAGNESIO, CLORURO DE SODIO, ETILHEXILGLICERINA, CLORHIDRATO DE ALUMINIO, ALANTOÍNA.

FOAMING CLEANSER:

AQUA (AGUA), COCOIL ISETIONATO SÓDICO, COCO-BETAÍNA, ACEITE DE SEMILLAS DE ORBIGNYA OLEIFERA, GLICERINA, ERITRITOL, ALCOHOL CETEARÍLICO, LAURIL SULFOSUCCINATO DISÓDICO, HIDROXIPROPIL FOSFATO DE ALMIDÓN, SILICATO DE MAGNESIO Y ALUMINIO, EXTRACTO DE FERMENTO DE LACTOBACILLUS/CALABAZA, METIL COCOIL TAURATO SÓDICO, FENOXIETANOL, XILILILGLUCÓSIDO, ANHIDROXILITOL, PCA SÓDICO, XILITOL, ALANTOÍNA, ÁCIDO LÁCTICO, ETILHEXILGLICERINA, ACEITE DE LAVÁNDULA ANGUSTIFOLIA (LAVANDA), AMINOÁCIDOS DE TRIGO, HIALURONATO SÓDICO, FERMENTO DE LACTOBACILLUS, DIACETATO DE GLUTAMATO TETRASÓDICO, PANTENOL, ACEITE DE CÁSCARA DE CITRUS LIMON (LIMÓN), ACEITE DE SEMILLAS DE CORIANDRUM SATIVUM (CILANTRO), ACEITE DE CYMBOPOGON NARDUS (CITRONELA), ACEITE DE MENTHA PIPERITA (MENTA PIPERITA), ACEITE DE CÁSCARA DE CITRUS AURANTIUM AMARA (NARANJA AMARGA), HIDROXIPROLINA, ACEITE DE FRUTO DE LITSEA CUBEBA, EXTRACTO DE HOJA DE MENTHA PIPERITA (MENTA PIPERITA), ACEITE DE FLOR DE PELARGONIUM GRAVEOLENS, ACEITE DE POGOSTEMON CABLIN, ACEITE DE FLOR DE ANTHEMIS NOBILIS, ACEITE DE BOSWELLIA CARTERII, ÁCIDO CÍTRICO, LINALOOL, LIMONENO.