Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE
SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE
SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE
SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE
SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE

SUPREMŸA LA NUIT LE GRAND SOIN ANTI-ÂGE

50 ML 100 ml / 865.98€
-37% T'ESTALVIES -257,01 €
690,00 € 432,99 €
432,99 € -37%
432,99 €
100 ml / 865.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 6,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Supremÿa La Nuit, especialista sobre la cronobiologia, actua durant la nit, moment clau de la regeneració cutània.

Els mecanismes de regeneració que funcionen de manera òptima sobre pells joves, es van deteriorant amb l'edat, provocant l'aparició de signes visibles de l'envelliment (arrugues, pèrdua de fermesa i lluminositat...).

Le Grand Soin Anti-Âge activa tot el poder regenerador de la pell per poder recuperar-se dels danys patits durant el dia, es prepara per combatre les agressions diàries i d'endarrerir l'arribada dels signes de l'edat.

INNOVACIÓ<br>Al cor de la fórmula, el Complex de Regeneració Fonamental respon a les estapes claus del cicle nocturn per assegurar una regeneració antiedat intensa i òptima.

La combinació d'actius d'origen natural seleccionats rigorosament responen de manera eficaç a les necessitats de la pell durant tota la nit: SINCRONITZAR el mecanisme fonamental del cicle nocturn*

COMPENSAR els danys patits a la pell durant el dia

DESINTOXICAR la pell**El Complex de Regeneració Fonamental, associat als actius de darrera generació apunten a 25 accions antiedat específiques per a resultats immediats ia llarg termini.

La pell es regenera, llesta per combatre contra les agressions del dia.

Delicada i fina, la seva textura fluida i lleugera penetra ràpidament a la pell i l'envolta en confort per a una experiència sensorial única.

Perfumada amb subtils notes florals, firma de Supremÿa, ofereix una delicadesa extraordinària al ritual nocturn.

El pot de vidre s'ha dissenyat perquè es pugui reciclar, en particular permetent desmuntar-lo i utilitzant vidre compatible amb les tècniques de reciclatge.

*Provat ex vivo **Provat in vitro Les tecnologies més avançades han revelat l'excepcional poder regenerador de Grand Soin Anti-Âge.

Despertar després de despertar, la cara es veu descansada, la pell més ferma, radiant de joventut.

Despertar després de despertar, la pell es prepara per a un futur més jove.

EAN13
3473311541000
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Lluminositat
Regeneració

Aplicar a la nit, després de La Lotion Soin Anti-Âge, amb els gestos Regeneració fonamental.

INGREDIENTES: AQUA/AGUA/EAU, MANTECA DE BUTYROSPERMUM PARKII (KARITÉ), GLICERINA, ACEITE DE SEMILLA DE HELIANTHUS ANNUUS (GIRASOL), ESCUALENO, ACEITE DE SEMILLA DE MACADAMIA INTEGRIFOLIA, PENTILENGLICOL, ALCOHOL CETEARÍLICO, LAURIL GLUCÓSIDO, DIFOLIHIDROXIESTEARATO DE POLIGLICERILO-2, LAUROIL LISINA, EXTRACTO DE SEMILLA DE PRUNUS DOMESTICA, PANTENOL, ACETATO DE TOCOFERILO, BISABOLOL, EXTRACTO DE HOJA DE CENTELLA ASIÁTICA, EXTRACTO DE FLOR/HOJA/TALLO DE TROPAEOLUM MAJUS, ADENOSINA, EXTRACTO DE RAÍZ DE POLYGONUM BISTORTA, EXTRACTO DE HOJA DE SALIX ALBA (SAUCE), EXTRACTO DE ROSA, EXTRACTO DE TALO DE PADINA PAVONICA, EXTRACTO DE FLOR DE LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVANDA), EXTRACTO DE ORYZA SATIVA (ARROZ), PROTEÍNA VEGETAL HIDROLIZADA, PROTEÍNA DE ARROZ HIDROLIZADA, ACEITE DE PELARGONIUM GRAVEOLENS, ACEITE DE HOJA DE MICHELIA ALBA, ACEITE DE FLOR DE ROSA DAMASCENA, ACEITE DE FRUTO DE CORIANDRUM SATIVUM (CILANTRO), BUTILENGLICOL, ACEITE DE SEMILLA DE SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA), CETEARETH-20, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, LAUROIL GLUTAMATO SÓDICO, LISINA, CLORURO MAGNÉSICO, ÁCIDO SÓRBICO, BENZOATO SÓDICO, SORBATO POTÁSICO, TOCOFEROL, ÓXIDOS DE HIERRO (CI 77491), LINALOL, CITRONELOL, GERANIOL, CITRAL, LIMONENO, EUGENOL. IL#1A<br><br>Las listas de ingredientes que figuran en la composición de los productos Sisley y Hair Rituel by Sisley se actualizan periódicamente. Consulte la lista de ingredientes en el envase antes de utilizar el producto.