El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FIRMING SERUM SUPREME
FIRMING SERUM SUPREME
FIRMING SERUM SUPREME
FIRMING SERUM SUPREME
FIRMING SERUM SUPREME
40 ML 100 ml / 722.48€
288,99 €
288,99 €
288,99 €
100 ml / 722.48€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

FIRMING SERUM SUPREME

El Sèrum Reafirmant Suprem és un avançat sèrum reafirmant 4D meticulosament elaborat per redefinir el contorn del rostre, alhora que combat amb decisió els signes reveladors de l'envelliment, com la flacciditat.

Utilitzat en combinació amb els exercicis cutanis d'avantguarda de Clé de Peau Beauté, el contorn de la cara es redefineix visiblement, irradiant un aspecte intemporal i juvenil.

És un dels millors sèrums per a la cara de Clé de Peau Beauté per preservar la joventut de la pell i tractar els signes de l'envelliment abans que apareguin, com les línies d'expressió de la cara.

Amb l'exclusiva Tecnologia Future-Sculpt de la marca i una barreja patentada d'Extractes Botànics Daurats, el sèrum aplana el camí cap al futur de la pell, que apareix més resistent als signes de l'envelliment.

Des del primer ús*, el sèrum facial proporciona una sensació immediata de fermesa i tensat, millorant la finor i la resistència de la pell i atenuant les línies d'expressió i les arrugues visibles.

La pell se sent profundament hidratada durant tot el dia i la nit, amb un efecte de 24 hores**.

*Prova de consumidors en 100 dones

**Prova instrumental en 27 dones

- L'enfocament 1D reafirma i allisa immediatament la superfície cutània, mentre que l'enfocament 3D reforça les 4 estructures antigravitatòries clau de l'interior de la pell.

- Aquest sèrum reafirmant millora la finor i l'elasticitat, alhora que redueix l'aparició de línies fines i arrugues a la cara.

- La seva textura rica i agradable, amb sensació tensora, llisca suaument sobre la pell i s'absorbeix còmodament, sense deixar una sensació enganxosa.

- La fragància, inspirada en rares orquídies i roses naturals, és delicada i subtil.

- El sèrum ha estat provat per dermatòlegs i no és comedogènic.

Preocupacions de la pell

- Per a tot tipus de pell

- Línies fines i arrugues

- Flacidesa facial

- Pèrdua de definició facial

EAN13
729238205888
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Lifting
Suavitat
Tonificació

Aplicar després de la loció, sobre la pell neta i seca, al matí ia la nit.

Pressionar dues vegades la bomba al palmell de la mà i estendre uniformement sobre el rostre.

A continuació, inicieu l'Exercici Lifting V-Force.

Per obtenir els millors resultats, utilitzar el sèrum en combinació amb l'innovador exercici per a la pell del rostre de Clé de Peau BEAUTÉ que se centra en els músculs Arrector Pili.

Ingredients clau

- Extracte Botànic Daurat per donar a la pell un aspecte més ferm, ters i tonificat al voltant dels ulls, la boca i el contorn facial

- Complex Híbrid d'arrels - ajuda poderosament

a augmentar la fermesa de la pell i desafia els efectes visibles de la gravetat

- Skin-Empowering Illuminator - reforça la fermesa de la pell per a un aspecte més dimensionalitzat

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・DIPROPYLENE GLYCOL・BUTYLENE GLYCOL・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・DIMETHICONE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TRIMETHYLSILOX HYDROGENATED POLYISOBUTENE・HYDROGENATED LECITHIN・TREHALOSE・TOCOPHERYL ACETATE・VP/VA COPOLYMER・XANTHAN GUM・BETAINE・GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACT・IRIS FLORENTINA FFLOWER) FLOWER EXTRACT・LONICERA JAPÒNICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT・HYDROLYZED SILK・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT)・BUPLEURUM FALCATUM OLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT・FOENICULUM VULGARE (FENNEL) FRUIT EXTRACT・UNCÀRIA GAMBIR EXTRACT・THYMUS SERPYLLUM EXTRACT・CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT・RUBUS SUAVISSIMUS (RASPBERRY) LEAF EXTRACT・ROSA ROXBURGHII ISODODECANE・GLYCERYL STEARATE ES ・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURAT COPOLYMER・BEHENYL ALCOHOL・BATYL ALCOHOL・THEANINE・POLYVINYL ALCOHOL・ISOHEXADECANE・CARBOMER・POTASSIUM 8 LLATS/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・DISODIUM EDTA ・ALCOHOL・MICA・SORBITAN OLIAT・ALUMINUM HYDROXIDE・SODIUM METAPHOSPHATE・HEXYL CINNAMAL・SODIUM METABISULFITE・CITRONELLOL・ALPHA-ISOMETHYL IONONE・LIMONE•LINALOOL・GERANIOL・BENZOL RPHENESIN・FRAGRANCE (PARFUM)・TITANIUM DIOXIDE ( CE 77891)・IRON OXIDES (CI 77492)・IRON OXIDES (CI 77491)・ <M110559-712>

Els resultats de Firming Serum Supreme estan clínicament provats.

- Des del primer ús*1, proporciona una sensació immediata de fermesa i finor.

- (* Prova de consumidors en 100 dones)

- Hidrata la pell en profunditat durant 24 hores** (**Prova instrumental en 27 dones)

- Redefineix el contorn facial en dues setmanes*** (***Prova de consumidors en 100 voluntàries)

- En 4 setmanes*** el sèrum redueix visiblement els plecs nasolabials (***Prova clínica en 29 dones)

- En 4 setmanes**** l'aparença de flacciditat del rostre es minimitza, els contorns facials es redefineixen. (****Test clínic en 100 voluntàries)