El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE NAVIDAD FRAGANCIA OMBRE LEATHER EAU DE PARFUM

SET DE NAVIDAD FRAGANCIA OMBRE LEATHER EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 152.00€
152,00 €
152,00 €
152,00 €
100 ml / 152.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,28€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Ombré Leather és una fragància que fusiona cuir floral i espècies, evocant l'aire tranquil, els espais oberts i els paisatges del sud-oest d'estats units.

SOBRE LA FRAGÀNCIA:

Ombré Leather és l'epítom de la sensualitat pura. Un toc especiat de cardamom i safrà es fusiona amb matisos florals i gessamí sambac a la nota superior per crear una aroma veritablement seductora.

Les intenses notes de cuir negre es troben al cor amb pachulí i vetiver, que subratllen perfectament el caràcter seductor de la creació.

La molsa blanca i una elegant barreja de diverses notes resinoses completen hàbilment aquesta embriagadora aroma dirigida tant a dones com a homes.

Amb les seves notes terroses, Ombré Leather transporta els nostres sentits a la terra natal de Tom Ford, el Salvatge Oest, que fascina amb la bellesa de la seva naturalesa i evoca la sensació de llibertat il·limitada.

""Ombré Leather és una aroma profundament textural que t'imprimeix una sensualitat tàctil. Fa que un se senti diferent, atractiu i desitjat."" – Tom Ford

SOBRE L'ESTOIG:

- La fragància Ombre Leather està empaquetada en un flascó negre mat amb una placa de cuir sintètic. La fragància d'aquest set és de mida 100ml.

- L'atomitzador Ombre Leather en mida viatge presenta la mateixa fragància en un vial de 10 ml.

EAN13
888066150651
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Cuir I Pell
Floral
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

CATEGORIA OLFATIVA: CUIR FLORAL

NOTES CLAU: CUIR NEGRE, FLOR VIOLETA, FLOR DE JAZMÍ