El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

B21 SERUM ANTI-TACHES

30 ML
Preu de 100ml a 380.00€
114,99 € 159,38 € -28% T'ESTALVIES -44,39 €

SET WELLNESS XMAS 2023
Aconsegueix un regal per aquest producte
SET WELLNESS XMAS 2023 Per a compres superiors a 140€ en productes de Perfumeria Júlia Andorra, emporta't de regal 1 Beauty Sleep Set. Promoció vàlida a partir del 30/11/2023 al 15/12/2023 o fins a esgotar existències.
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Tractament extraordinari amb un 97% d'ingredients d'origen natural que actua de manera intensiva a totes les fases de formació de les taques.

Les redueix visiblement combatent-ne l'aparició i proporcionant a la pell homogeneïtat de to, lluminositat i brillantor.

El Concentrat Cel·lular d'Algues Arcoiris enriquit corregeix i preveu l'excés de formació de melanina a l'epidermis i redueix tant la intensitat com la mida de les taques.

Actua sobre els factors que acceleren la producció de melanina com les inflamacions i els radicals lliures calmant i suavitzant la pell.

Gràcies als 21 aminoàcids del lliri blau obtinguts a través de noves tècniques de biotecnologia, s'aconsegueix reforçar l'acció unificadora, la hidratació i l'efecte antiedat que comparteix amb la resta de la línia B21 Extraordinaire.

Un resultat extraordinari, les taques es redueixen visiblement, la pell recupera lluminositat i esplendor lluint una cara més jove.

EAN13
3359998820006
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Inflamación
Lluminositat
Suavitat
Taques
Uniformitat

Aplicar a cara, coll, escot i mans abans de la teva crema habitual.

Alga Arcoiris: Redueix el nivell de melanina.

1. Bloqueja l'activitat de la tirosinasa

2. Frena l'alliberament de melanina cap als queratinòcits i n'activa la degradació

Bisabolol: Neutralitza els factors que acceleren l'aparició de taques fosques relacionades amb l'oxidació i altres factors (frecs, acne, medicaments, perfums, etc.).

21 Amí àcids del Lliri: Estimula l'activitat cel·lular de la pell (síntesi de col·lagen i elastina).