El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BARE WITH ME CONCEALER SERUM

BARE WITH ME CONCEALER SERUM

CONCLR FAIR
-20% T'ESTALVIES -2,70 €
13,50 € 10,80 €
10,80 € -20%
10,80 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,16€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Per què ens encanta:

És una intervenció cutània. Digues adéu a l'estrès de la pell amb la nostra nova incorporació a la família Bare With Me.

A NYX Professional Makeup, ens encanten els productes superadors, i Bare With Me Concealer Serum és exactament això.

El nostre suau híbrid de sèrum i corrector ajuda a camuflar les ulleres, les imperfeccions i els pegats de pell seca, alhora que ajuda a hidratar la pell durant 24 hores.

La fórmula lleugera i fàcil de difuminar s'aplica fàcilment i proporciona una cobertura mitjana amb un acabat natural per a un aspecte saludable.

És maquillatge sense maquillatge, ben fet. (Bono: pots utilitzar-lo fins i tot al cos!)

EAN13
800897129767
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Imperfeccions
Vermellors
Cobertura
Mitja
Certificat
Vegà

Després de preparar la pell amb la prebase, aplica una quantitat de Bare With Me Concealer Serum en una brotxa per difuminar, com la Bare With Me Skin Serum Brush, i difumina uniformement sobre la pell.

Per a les zones problemàtiques, com ara ulleres seques, taques o imperfeccions, utilitza dues pulsacions per a una cobertura mitjana que duri tot el dia.

Consell professional: Per a un look de llarga durada, combina el sèrum corrector amb Bare With Me Cannabis SPF 30 Primer, que prepara la pell alhora que la protegeix dels raigs UV.

Acaba amb uns tocs de Bare With Me Multitasking Spray, que prepara, fixa i refresca el maquillatge.

Our water-based liquid concealer is packed with skin-loving ingredients like tremella mushroom, cica (also known as centella asiatica) extract and green tea. It’s hydrating and suitable for all skin types, especially those with dry, sensitive, or stressed skin.