El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CORRECTOR DE MAQUILLAJE E IMPERFECCIONES HD PHOTOGENIC CONCEALER WAND
CORRECTOR DE MAQUILLAJE E IMPERFECCIONES HD PHOTOGENIC CONCEALER WAND
CORRECTOR DE MAQUILLAJE E IMPERFECCIONES HD PHOTOGENIC CONCEALER WAND

CORRECTOR DE MAQUILLAJE E IMPERFECCIONES HD PHOTOGENIC CONCEALER WAND

WAND - YELLOW
-20% T'ESTALVIES -2,03 €
10,13 € 8,10 €
8,10 € -20%
8,10 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,12€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Hi ha correctors i correctors i després hi ha el nostre corrector de maquillatge HD Photogenic Concealer Wand.

És el nostre millor corrector, el vostre favorit i el més venut. Ho amaga tot! Imperfeccions i ulleres seran part del passat gràcies a la seva fórmula amb cobertura mitjana-alta.

Utilitza el color lavanda per a la pell cetrina, el verd per amagar vermellors i el groc per a les ulleres.

Hi ha correctors i correctors i després hi ha el nostre corrector de maquillatge HD Photogenic Concealer Wand. Sens dubte, dels millors correctors de NYX Professional Makeup, el vostre favorit i el més venut.

Ho amaga tot! Només cal aplicar una petita quantitat a l'àrea on calgui. Imperfeccions i ulleres seran part del passat gràcies a la seva fórmula amb cobertura mitjana-alta.

Aquest corrector és de textura lleugera i deixa sensació empolsada a la teva pell, proporcionant un acabat mat i no pesat a la teva pell.

A més, conté oli de camomil·la, amb efecte calmant. Utilitza el color lavanda per a la pell cetrina, el verd per amagar vermellors i el groc per a les ulleres

PRO TIP: Et recomanem no saturar amb producte les zones externes de la parpella on es troben més línies d'expressió.

També pots utilitzar el corrector de maquillatge HD Photogenic Concealer Wand com a base de maquillatge, aplicant poca quantitat amb una brotxa a les zones més centrals de la cara.

No oblidis aplicar abans un primer per garantir que et duri molt més temps!

EAN13
800897123376
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Professional
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Ulleres
Cobertura
Alta

Aplica'l sobre la pell nua o sobre el maquillatge, i difumina amb el rovell dels dits. Utilitza el to espígol per a la pell cetrina, el verd per atenuar l'aspecte de les vermellors i el groc per a les ulleres.

Water/Aqua/Eau, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Glycerin, Silica, Isononyl Isononanoate, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Candelilla Cera/Cire de Candelilla, Xanthan Gum, Alumina, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Yellow 5 Lake (CI 19140). .