El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TRIBECA EAU DE PARFUM
TRIBECA EAU DE PARFUM
TRIBECA EAU DE PARFUM
100 ML 100 ml / 395.00€
-14% T'ESTALVIES -65,00 €
460,00 € 395,00 €
395,00 € -14%
395,00 €
100 ml / 395.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,93€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bond No.9 Tribeca Eau De Parfum. Per crear una fragància tan única com TriBeCa, Bond va recórrer a Michel Almairac, el llegendari nas darrere de diverses de les fragàncies més reeixides de la casa, com Lafayette Street, Madison Avenue i Gold Coast.

L'estil és sexy, unisex, floriental, sofisticat i jove, com els habitants de TriBeCa”, explica Rahmé.

Les notes de sortida tenen un irresistible atractiu gourmand a base de cacau i avellana verda fresc i modern, i en certa manera evocador dels nombrosos cafès gourmet de la zona, centrat en el luxós gessamí sambac del sud de França una altra picada d'ullet a la composició global de la zona, combinat amb un toc de fusta de cedre.

"No és tranquil i té molt de caràcter", assenyala Rahmé. L'ambroxa, la molsa i el caramel cremós completen les notes de fons, creant una aroma que viu i respira a la pell en tons càlids i terrosos.

LA INSPIRACIÓ

TriBeCa és la llar de famosos i famílies per igual, i nombroses galeries estan emigrant als seus carrers en un retorn a les arrels artístiques de la zona als anys 70. “TriBeCa s'anuncia com el proper gran barri creatiu de Nova York.

Això és el que ens interessa captar”, diu la fundadora i presidenta de Bond No. 9, Laurice Rahmé. “Està vivint una autèntica revolució”.

L'EMBALATGE

Crida'l objecte d'art: TriBeCa es presenta en un elegant envàs blanc amb estampat de cocodril que sembla i se sent tan suau com el cuir al tacte, i inclou les icòniques lletres daurades de Bond No. 9.

El resultat és una representació sublim i chic d?una de les zones més sofisticades de Nova York en forma d?ampolla.

EAN13
888874007123
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza la fragància sobre la pell a uns 20 cm de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls.

D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

Notes de sortida: Avellana i cacau.

Notes de Cor: Gessamí sambac (sampagueta) i cedre.

Notes de Fons: Ambroxan, caramel i molsa.