El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GREENWICH VILLAGE EAU DE PARFUM
GREENWICH VILLAGE EAU DE PARFUM
GREENWICH VILLAGE EAU DE PARFUM

GREENWICH VILLAGE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 395.00€
-14% T'ESTALVIES -65,00 €
460,00 € 395,00 €
395,00 € -14%
395,00 €
100 ml / 395.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,93€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bond No.9 Greenwich Village Eau De Parfum. És una celebració de la individualitat i la creativitat, i de la rica herència dels artistes de la ciutat. Es tracta d'una fragància que no té por de ser diferent, com el mateix Village", afirma Rahmé.

Per captar l'essència de l'esperit eclèctic de Greenwich Village, la fragància és un audaç amb notes de sortida de cassis, litxi i mandarina, notes mitges florals fresques de peònia i pètals de gessamí, i notes de fons d'ambrox, mesc de préssec, vainilla , molsa de roure i praliné. El resultat és una vainilla oriental amb un lleuger toc floral.

L'ENVÀS

Per encarnar l'estil, la personalitat i l'empenta pels quals es coneix Greenwich Village, Bond va embolicar la seva icònica fragància en un envàs.

Greenwich Village, Bond va embolicar el seu icònic flascó Silhouette en un inoblidable turquesa de cocodril. "Havia de ser vibrant i únic", diu Rahmé.

EAN13
888874006584
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza la fragància sobre la pell a uns 20 cm de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls.

D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

Notes de sortida: Lichi, cassís (groseller negre) i mandarina.

Notes de Cor: Nenúfar (lliri d'aigua), peònia i gessamí.

Notes de Fons: Ambroxan, praliné, mesc, vainilla i molsa de roure.