El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NOMAD EAU DE PARFUM
NOMAD EAU DE PARFUM
NOMAD EAU DE PARFUM
NOMAD EAU DE PARFUM
100 ML 100 ml / 395.00€
-14% T'ESTALVIES -65,00 €
460,00 € 395,00 €
395,00 € -14%
395,00 €
100 ml / 395.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,93€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Bond No.9 Nomad Eau De Parfum. La renovació és a l'aire, i Nova York sempre ha estat l'epicentre del progrés, l'evolució i l'optimisme.

Però potser cap zona de la Gran Poma no n'ha estat més emblemàtica que NoMad, un dels barris més antics de la ciutat, que s'ha reinventat a si mateix en tantes que posaria vermell a la Noia Material.

Aquesta fragància celebra l'estil de vida i la cultura de NoMad, però allò que realment encarna és el passat i el present.

LA COMPOSICIÓ

El cor palpitant de NoMad és un oud fort, sensual i expressiu, una picada d'ullet als nòmades d'Orient, però reimaginat en el que Rahmé anomena "oud americanitzat", afegint-li un toc modern. Notes afruitades modernes en lloc de les tradicionals notes animals, cosa que constitueix una presentació única.

La pera cremosa i grosella negra fresca afegeixen una calidesa llaminera, arrodonida pel luxós ambre i el sàndal, que confereixen a aquesta llarga fragància un toc de frescor.

L'ENVÀS

Vols opulència? La tens. El to blau marroquí afegeix una altra al·lusió a l'esperit bohemi dels nòmades, a l'esperit bohemi del romanticisme nòmada, una reixeta daurada de l'Edat Daurada alberga ni més ni menys que 74 gemmes platejades brillants que resplendeixen tant com les torres de vidre contemporànies de NoMad.

EAN13
888874007741
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza la fragància sobre la pell a uns 20 cm de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls.

D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

Notes de sortida: codonyat, pera i groselles negres.

Notes de Cor: Rosa, fusta d'oud, arrel de lliri i fulles de violeta.

Notes de Fons: Vainilla, ambre i sàndal.