El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EPIC INK WATERPROOF LIQUID EYELINER
EPIC INK WATERPROOF LIQUID EYELINER
EPIC INK WATERPROOF LIQUID EYELINER
EPIC INK WATERPROOF LIQUID EYELINER

EPIC INK WATERPROOF LIQUID EYELINER

INK SHADE 01
-20% T'ESTALVIES -2,25 €
11,25 € 9,00 €
9,00 € -20%
9,00 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

T'apassiona el delineat super definit? No et limitis a donar "m'agrada" als teus preferits, dibuixa'ls tu mateixa amb Epic Ink Liner de NYX Professional Makeup.

Amb una punta de pinzell prima i flexible, aquest llapis d'ulls resistent a l'aigua, intensament pigmentat, és perfecte per traçar línies precises i perfectes.

Cada traç del delineador dulls amb punta de feltre és increïblement fluid i controlat per a un acabat definit.

A més, pots ajustar el gruix de les teves línies només prement una mica.

Tant si prefereixes un delineat amb prou feines perceptible com si prefereixes el clàssic ull de gat, aquest delineador líquid resistent a l'aigua ofereix resultats èpics.

Avantatges:

Fórmula resistent a l'aigua i les taques

Punta prima i flexible

Punta de feltre ultraprecisa per a una màxima precisió

Es pot utilitzar per crear línies fines o gruixudes

Disponible en dos tons intensament pigmentats: negre i marró

EAN13
800897085605
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Professional
Textura
Fluida
Durada
Llarga Durada
Waterproof
Tonalitat
Intensa

Fes servir la punta fina de l'eyeliner líquid de retolador per traçar la línia de les pestanyes superiors i aconseguir una definició subtil.

O bé, premeu una mica més l'eyeliner per crear una línia més gruixuda i, a continuació, feu-lo lliscar cap amunt a la cantonada exterior de l'ull per aconseguir una mirada d'ull de gat.

Consell professional:

Per assegurar-te que el teu maquillatge d'ulls es manté al seu lloc, prepara les parpelles amb el nostre Ultimate Shadow & Liner Primer i fixa el teu look amb un esprai fixador.

Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Laureth-21, Acrylates/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, C11-15 Pareth-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Laureth-12 Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Ammonium Acrylates Copolymer, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Black 2 (CI 77266).