Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTIMATE THE MASK
ULTIMATE THE MASK
ULTIMATE THE MASK
ULTIMATE THE MASK
ULTIMATE THE MASK
75 ML 100 ml / 528.00€
-28% T'ESTALVIES -154,00 €
550,00 € 396,00 €
396,00 € -28%
396,00 €
100 ml / 528.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,94€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sensai Ultimate The Mask. Converteix la teva cura nocturna de la pell en una experiència exquisida amb aquesta luxosa mascareta antiedat sense aclarit.

En el moment de la seva aplicació, aquesta crema de textura vellutada es converteix en un oli sedós que segella la hidratació donant a la pell un efecte de fermesa i glow immediat.

L'efecte sensorial es potencia amb l'espàtula dissenyada per fer la tècnica de massatge, que acarona suaument els contorns facials i la línia del coll, mentre que l'exclusiva fragància d'ULTIMATE contribueix a preparar els sentits per al descans de la nit.

Amb Koishimaru Silk Infinite i Sakura Eternal Complex, aquesta màscara combat els principals factors que contribueixen a l'envelliment visible de la pell.

Durant la nit, submergeix la pell i els sentits en una sensació de comoditat profunda i restauradora.

Al matí, desperta una PELL DE SEDA: ferma, suau i amb tota la seva lluminositat.

EAN13
4973167525579
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Lifting
Lluminositat
Taques
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Utilitzar com a darrer pas del teu ritual habitual de cura de la pell.

Col·loca la quantitat apropiada a les mans.

Aplica sobre tota la cara i el coll.

Massatge seguint el mètode de massatge original, i deixa-la actuar mentre dorms.

Aplicar aproximadament 3 cops per setmana.

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Squalane, Behenyl Alcohol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearic Acid, PEG-75, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Phytosteryl Macadamiate, Ammonium Glycyrrhizate, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Methylserine, Acetyl Glucosamine, Glycosyl Trehalose, Disodium EDTA, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Benzyl Benzoate, Niacinamide, Linalool, Dimethoxy Di-p-Cresol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Limonene, Hydrolyzed Silk, Saxifraga Sarmentosa Extract, Prunus Yedoensis Leaf Extract, Nasturtium Officinale Extract, Geraniol, Geranium Thunbergii Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Zostera Marina Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Pyracantha Fortuneana Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Tocopherol, Sodium Benzoate, Cynara Scolymus Leaf Extract