Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRA ANTI-ÂGE COMPLÈMENT ALIMENTAIRE
ULTRA ANTI-ÂGE COMPLÈMENT ALIMENTAIRE

ULTRA ANTI-ÂGE COMPLÈMENT ALIMENTAIRE

10 ML 100 ml / 960.00€
96,00 €
96,00 €
96,00 €
100 ml / 960.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Olivier Claire Ultra Anti-Âge Complément Alimentaire. El col·lagen marí, dotat d'una provada eficàcia antienvelliment, redueix les arrugues i augmenta l'elasticitat cutània.

La vitamina C afavoreix la formació normal de col·lagen per mantenir el funcionament fisiològic de la pell.

L'àcid hyalurònic és conegut per les seves propietats hidratants i la seva acció emplenadora. La superòxid dismutasa (SOD) és un important enzim antioxidant present al nostre organisme.

El suc de meló concentrat, objecte de nombrosos estudis clínics, és ric en aquest enzim SOD altament bioactiva, gràcies al qual ajuda a preservar la bellesa de la pell. La revetlla comuna aporta antioxidants que protegeixen contra l'acció dels radicals lliures

La vitamina C també contribueix a la protecció de les cèl·lules davant de l'estrès oxidatiu, un fenomen en part responsable de l'envelliment cel·lular.

*La vitamina C contribueix al metabolisme energètic normal ia disminuir el cansament i la fatiga.

EAN13
3770005895556
Quantitat
28 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Elasticitat
Hidratació
Principis Actius
Colàgen
Vitamina C
Àcid Hialurònic
Format
Comprimits

Ús (ritual d'aplicació) i ús (dia, nit, un cop per setmana...): Beure 1 ampolla al dia, diluïda en un got d'aigua (200 ml), preferentment al matí, durant 28 dies. Agitar abans d'usar.

Ingredients: INCI i/o Ingredients o actius principals:

Col·lagen hidrolitzat de peix, aigua purificada, extracte aquós de les parts aèries de revetlla comuna (Verbena officinalis L.), agent de càrrega (glicerol), acidulant (àcid cítric), hialuronat sòdic, aroma de gerds, concentrat de suc (Cucumis melo L.), titulat en superòxid dismutasa, conservants (benzoat sòdic i sorbat potàssic), vitamina C.