El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RADIANT CUSHION FOUNDATION REFILL

RADIANT CUSHION FOUNDATION REFILL

020
69,60 €
69,60 €
69,60 €
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Radiant Cushion Foundation Refill Clé de Peau Beauté. Un fons de maquillatge en format cushion, hidratant i luxosa que crea instantàniament un aspecte de lluminositat exquisida.

Aquesta formulació especial hidrata la pell durant tot el dia i proporciona un acabat de textura fina amb una sensació lleugera.

Ideal per retocar durant el dia.

Beneficis:

Conté Illuminating Complex EX, una combinació especial d'ingredients hidratants que facilita la comunicació dins la pell basada en la teoria intuïtiva de la pell* i treballa per reduir l'aparença del dany causat per l'estrès ambiental.

Camufla les imperfeccions a l'instant i crea un acabat llis, uniforme i lluminós que aporta un aspecte de bellesa vibrant a la pell.

Permet una cobertura fàcil, perfecta i lleugera.

Presenta una formulació duradora que resisteix l'opacitat, la decoloració i les arrugues per mantenir un acabat bell durant tot el dia.

S'aplica amb textura fresca i hidratant. Millora la lluminositat i l'estat de la pell amb ús continu.

Conté extracte de castanyer rosa per defensar-se contra l'oxidació. *

Ajuda a protegir la pell dels raigs UV.

   * prova in vitro

EAN13
729238155107
Quantitat
12 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Textura
Pols
Acabat
Lluminós
Cobertura
Alta

Aplicar després del tractament o aplicació de la prebase de maquillatge.

Pressioneu lleugerament el puff contra la malla dues o tres vegades perquè s'adhereixi una quantitat suficient de fons de maquillatge. Abans de començar a utilitzar el producte, premeu repetidament el puff contra la malla fins que tingui una quantitat suficient de fons de maquillatge.

Apliqui suaument sobre la pell, començant pel centre de la galta i passant a altres zones fins a completar l'aplicació a la meitat del rostre. Aplicar de la mateixa manera a l'altra banda de la cara.

Amb la corba superior del puff, difuminar el fons de maquillatge sobre làrea del contorn dulls, al llarg del contorn inferior del nas i altres àrees que requereixin una aplicació precisa.

WATER(AQUA/EAU)・PROPANEDIOL・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・GLYCERIN・ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE・DIPROPYLENE GLYCOL・IRON OXIDES (CI 77492)・ISOSTEARIC ACID・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・BARIUM SULFATE・BEHENYL ALCOHOL・GLYCERYL STEARATE SE・AGAR・IRON OXIDES (CI 77491)・POLYSORBATE 60・PEG-40 STEARATE・PHENOXYETHANOL・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・ALUMINUM HYDROXIDE・CHLORPHENESIN・POLYVINYL ALCOHOL・POLYSILICONE-2・STEARYL ALCOHOL・TREHALOSE・ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL・PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL・SODIUM CITRATE・SORBITAN TRISTEARATE・SUCCINOGLYCAN・BUTYLENE GLYCOL・BHT・PEG-12 DIMETHICONE・IRON OXIDES (CI 77499)・FRAGRANCE (PARFUM)・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・CITRIC ACID・CITRONELLOL・GERANIOL・LINALOOL・SODIUM METABISULFITE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT)・SILICA・THEANINE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・GLYCINE・SODIUM METHYL STEAROYL TAURATE・ROSA ROXBURGHII FRUIT EXTRACT・ANGELICA ACUTILOBA ROOT EXTRACT・TOCOPHEROL・HYDROLYZED SILK・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・ <M098275-702>