El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LOVE IN BLACK EAU DE PARFUM

LOVE IN BLACK EAU DE PARFUM

75 ML 100 ml / 256.00€
192,00 €
192,00 €
192,00 €
100 ml / 256.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un núvol de violetes dolces es fusiona amb la punxant acidesa dels gerds i els nabius mentre la violeta que recorda pols de tocador, la rosa i el gessamí evoquen una edulcorada suavitat tan inesperada com delicada.

La fusta de cedre i el dol contribueixen als matisos de cuir que conformen les notes complexes però discretes de fons d'aquesta fragància.

Després de portar les seves col·leccions d'alta costura a Nova York el 1935, un moviment sense precedents en aquell moment, Olivier Creed es va inspirar en les antologies de vestuari de la marca per a la fragància Love in Black.

Siluetes fosques i ondulants adornaven la passarel·la quan Olivier va prendre aquestes ombres com a inspiració i les va combinar amb les notes de la fragància.

Una fragància glamurosa i atemporal, Love in Black és una picada d'ullet al llegat de l'alta costura pionera de les generacions passades.

EAN13
3508441104600
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

HEAD NOTES:hojas de violeta, frambuesa, arándano

HEART NOTES:rosa (esencia búlgara y turca), acordes de violeta, manteca de orris, jazmín (India)

BASE NOTES:madera de cedro (Virginia), almizcle (dulce), notas de cuero