Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET TRIPACK DE PRIMAVERA NOMADE EAU DE PARFUM

SET TRIPACK DE PRIMAVERA NOMADE EAU DE PARFUM

75 ML 100 ml / 85.27€
63,95 €
63,95 €
63,95 €
100 ml / 85.27€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dóna la benvinguda a la primavera amb aquest set de regal de Chloé Nomade per a dona, una fragància xipre i floral, amb una nota de sortida de pruna Mirabel elevada amb una nota cor de radiant fresia i recolzada amb una nota de sortida terrosa de molsa de roure.

Zahra Holm és una artista contemporània amb base París i Estocolm.

La seva obra és un diàleg sensual entre la forma humana, l'ànima i la natura.

Per a Chloé, ha dissenyat unes formes orgàniques i femenines que evoquen una naturalesa floral.

Amb la seva estela xipre i floral, Chloé Nomade Eau de Parfum representa l'esperit d'una dona lliure i oberta a la bellesa del món, que floreix a través de les seves vivències.

Un perfum amb un intens caràcter de molsa de roure, embolicat amb la dolçor de la pruna Mirabel i la frescor de la fresia.

A la pell, les facetes seductores de Chloé Nomade evoquen una sensació d'obertura i llibertat, convertint-lo en el regal perfecte per a tu o per a un ésser estimat.

Nomade Eau de Parfum es presenta en un elegant flascó arrodonit amb un tap daurat, rematat amb un delicat llaç rosa rubor.

Aquesta fragància atemporal de Chloé, juntament amb la loció corporal perfumada, es presenten en un pack dissenyat amb la fascinant obra d'art de Holm. És la màxima expressió damor i afecte per a aquesta primavera.

Aquest set de regal conté:

- Chloé Nomade Eau de Parfum 75ML per a dona (2.5oz)

- Chloé Nomade Loció Corporal 100ML per a dona (3.3oz)

- Chloé Nomade Eau de Parfum 5ML per a dona (0.16oz)

EAN13
3616305251770
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Chipre
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Ruixa Chloé Nomade Eau de Parfum als punts de pols dels canells, part interior dels colzes i al coll per a una llarga durada. Combina amb la loció corporal perfumada de Nomade per a una aroma sofisticada que dura tot el dia.

Top Notes:Frèsia

Heart Notes:Presa Mirabel

Base Notes:Moll de roure