Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS
SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS

SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS

15 ML 100 ml / 198.00€
-17% T'ESTALVIES -6,30 €
36,00 € 29,70 €
29,70 € -17%
29,70 €
100 ml / 198.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,45€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Lancaster Self Tan Sun-kissed Face Drops proporciona un bronzejat uniforme i natural en tan sols 1 hora que dura fins a 1 setmana*.

Aconsegueix el teu bronzejat natural gràcies al DHA biotecnològic d'origen natural, mentre que el Complex Activador del Bronzejat estimula el procés de bronzejat natural de la pell per deixar un bronzejat uniforme.

El dosificador proporciona la màxima precisió per ajudar-te a aconseguir un bronzejat perfecte, ja que et permet ajustar el nombre de gotes per assolir la intensitat desitjada.

Les gotes modulables, en combinació amb la crema de dia o amb la nostra Sun Perfect Illuminating Cream SPF50 uneixen el poder de la cura de la pell amb l'acció autobronzejadora, creant una brillantor daurada sense necessitat d'exposar-se al sol.

La fórmula fàcil d'estendre combina a la perfecció amb la nostra Sun Perfect Illuminating Cream SPF50 per aconseguir una protecció diària i una brillantor natural.

La teva pell llueix un to daurat impecable i durador a qualsevol estació de l'any.

EAN13
3616304177934
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Líquida
Format
Comptagotes

Es fon a la perfecció amb la nostra Sun Perfect Illuminating Cream SPF50. Com més gotes aplics, més intens serà el bronzejat:

- 1 gota per a un to bronzejat subtil

- 2 gotes per a un to bronzejat d'aspecte saludable

- 3 gotes per a un to daurat

- 4 gotes per a un to bronze daurat | Aplicar uniformement sobre el rostre, el coll i la zona de l'escot.

Rentar-se les mans després de laplicació.

Compatible amb pells sensibles.

AQUA/WATER/EAU, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, ALCOHOL, POLYSORBATE 80, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE, CITRIC ACID, MELANIN, CHLORPHENESIN, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, POLYGLUTAMIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CITRAL, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, CARAMEL.