El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET GUCCI FLORA GORGEOUS MAGNOLIA EAU DE PARFUM

SET GUCCI FLORA GORGEOUS MAGNOLIA EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 104.95€
104,95 €
104,95 €
104,95 €
100 ml / 104.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,57€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum. Celebra la temporada de primavera amb l'exclusiu set de regal Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum per a dones.

Aquest set de regal de perfum Gucci inclou:

- Perfum Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum de 100 ml (3.3 oz)

- Perfum en atomitzador de bolígraf Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum de 10 ml (0.33 oz)

- Mini perfum Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum de 5 ml (0.16 oz)

Una invitació per alliberar les teves fantasies amb confiança, Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum per a dones és la tercera fragància de Gucci que s'uneix a la col·lecció #FloraFantasy.

Transportant-te a un món de poder floral radiant, les suaus i sensuals aromes d'essència de magnòlia, acord de móres i essència de pàtxuli, es combinen per crear un Eau de Parfum empoderador per a dones

El flascó, adornat amb un patró floral fascinant i un captivador to morat, simbolitza el potencial il·limitat que resideix en tu.

Sent una aliada infrangible per a la dona Flora que cerca explorar totes les possibilitats, aquesta encantadora fragància de Gucci és un ram únic ple d'alegre fortalesa floral que et recorda confiar en tu mateixa i alliberar les teves fantasies.

Miley Cyrus és la protagonista de #FloraFantasy, guiant-nos en un viatge a través d'un món encantat de realitat intensificada i aventura animi.

Amb el seu esperit lliure i rebel, ens atrau cap al potencial il·limitat del món que ens envolta, com un recordatori intuïtiu que amb la col·lecció Gucci Flora Eau de Parfum al teu costat, pots conquerir amb confiança qualsevol desafiament que es presenti davant teu.

EAN13
3616304956942
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Ús diari. | Per a qualsevol ocasió. | Aplica als punts de pols.

Notes de sortida: Acord de móres

Notes de cor: Essència de Magnolia.

Notes de fons: Essència de Pachulí.

INGREDIENTES: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGANCIA, PROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL.