Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET REVITALIZING SUPREME+ RUTINA LIFTING I FERMESA
SET REVITALIZING SUPREME+ RUTINA LIFTING I FERMESA

SET REVITALIZING SUPREME+ RUTINA LIFTING I FERMESA

50 ML 100 ml / 159.20€
79,60 €
79,60 €
79,60 €
100 ml / 159.20€
Proper llançament
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,19€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Revitalizing Supreme+ Rutina Lifting I Firmeza. Reveleu el potencial de joventut de la vostra pell. L'aparença de línies fines i arrugues es redueix, i la fermesa i elasticitat de la pell milloren significativament. La seva pell llueix més jove, llisa, ferma i radiant.

Completeu la seva rutina de cura de la pell amb aquests productes per al rostre i el contorn dulls.

Advanced Night Cleansing Gel neteja i purifica la pell amb una potent fórmula enriquida amb 15 aminoàcids nutritius. Aquest netejador suau però eficaç elimina les restes de maquillatge alhora que preserva la barrera de la pell i lequilibri àcid-base.

Advanced Night Repair Synchronised Multi-Repair Complex Serum concentra el poder de 7 sèrums en 1:

- Redueix l'aparició de línies d'expressió i arrugues

- Reafirma

- Unifica el to de la pell

- Tensa els porus

- Hidrata

- Revela lluminositat

- Protegeix la pell

La Crema Revitalitzant Reveladora de Joventut Supreme+ estimula el poder del col·lagen de la pell per revelar contorns més esculpits i definits. És ideal per a:

- Reafirmar i millorar l'elasticitat

- Lifting

- Reduir línies fines i arrugues

- Il·luminar

- Hidratar

- Protegeix

Revitalizing Supreme+ Youth-Revealing Eye Balm millora significativament la fermesa i elasticitat del contorn dels ulls per aconseguir un aspecte més ters, menys inflat i més ters. Redueix laparició dulleres i deixa el contorn dulls amb un aspecte radiant i més jove.

EAN13
887167675698
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Protecció
Uniformitat
Format
Pot

Aplicar a tot el rostre i el coll al matí ia la nit. Ideal per després del sèrum reparador.

• Dermatològicament testat.

• Oftalmològicament testat.

• No acnegènic, no obstrueix els porus.

• Idoni per a la zona del coll.

YOUTH POWER INGREDIENTS:

Exclusiu Extracte de Flor d'Hibisc:

Els científics d'Estée Lauder van descobrir la flor d'hibisc de la Xina es recull específicament de les flors al matí, quan les seves propietats naturals antienvelliment estan al punt àlgid. Es recol·lecten flors seleccionades a mà al matí per obtenir la seva màxima potència, i després -en un procés que dura 83 dies des de la collita fins a la fabricació- creem el nostre extracte que ajuda a ajuda a la producció de col·lagen natural de la pell.

Exclusive Moringa Extract:

La planta Moringa (sovint anomenada "arbre miraculós" o "arbre de la vida") és coneguda pel seu ric contingut nutricional.

El nostre procés d'extracció de Moringa, pendent de palès, garanteix la conservació dels valuosos nutrients, lípids i proteïnes per ajudar a proporcionar beneficis excepcionals a la pell.

A les nostres fórmules, l'extracte de moringa ajuda a "activar" la capacitat de la pell per combatre les agressions mediambientals que causen els signes visibles de l'envelliment.

Extracte de Cèl·lules Mare de Figa Chumbo i Àcid Hialurònic:

Altres ingredients d'alt rendiment se sumen al poder de Revitalizing Supreme+. Ajuden a reforçar la barrera d'hidratació de la pell i segellar la humitat, i l'àcid hialurònic ajuda a hidratar i emplenar visiblement la pell.

Tecnologia de Reforç del Col·lagen:

El nostre característic complex potenciador del col·lagen conté un potent trio de potenciadors de col·lagen: Acetil hexapèptid-8, extracte d'algues marines i proteïna de sèrum de llet que ajuda a la producció de col·lagen natural de la pell.