Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SILKY BRONZE COOLING PROTECTIVE SUNCARE SPRAY SPF50+
SILKY BRONZE COOLING PROTECTIVE SUNCARE SPRAY SPF50+

SILKY BRONZE COOLING PROTECTIVE SUNCARE SPRAY SPF50+

150 ML 100 ml / 58.66€
-28% T'ESTALVIES -34,01 €
122,00 € 87,99 €
87,99 € -28%
87,99 €
100 ml / 58.66€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sensai Silky Bronze Cooling Protective Suncare Spray Spf50+. Spray solar antiedat per a rostre i cos que aporta una hidratació refrescant alhora que envolta la pell en un vel sedós i lluminós que la protegeix dels raigs UV.

Un vel oliós transparent i sedós amb protecció d'ampli espectre resistent a l'aigua protegeix la pell dels raigs UV i combat els signes visibles de l'envelliment prematur.

Amb molt alta protecció SPF50+

Formulada amb un escut fred uniformador, en el moment de l'aplicació, la boira ultrafina refresca i hidrata a l'instant, alhora que garanteix una aplicació meravellosament uniforme.

Textura sedosa, transparent i resistent alʻaigua amb protecció dʻampli espectre protegeix la pell de la radiació UV i actua contra els signes visibles de lʻenvelliment prematur.

Fragància de préssec i porteu-lo amb si per a una aplicació fàcil en qualsevol moment del dia.

Gaudiu de tots els beneficis del sol amb protecció i confort.

EAN13
4973167529904
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Lluminositat
Protecció
Suavitat
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50+
Format
Esprai

Agitar bé abans de fer servir.

Polvoritzar uniformement sobre el cos a una distància entre 10 i 15 cm.

En aplicar-lo sobre el rostre o sobre el maquillatge, polvoritzar a les mans i després estendre sobre la pell del rostre.

Butane, Alcohol, Isobutane, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Dextrin Palmitate, Drometrizole Trisiloxane, Propane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Parfum, Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide, Stearyl Glycyrrhetinate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Tocopherol, Nasturtium Officinale Extract, Geranium Robertianum Extract, Zostera Marina Extract, Dioscorea Panthaica Root Extract, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Silk.