El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK LE BEAU LE PARFUM DE JEAN PAUL GAULTIER

PACK LE BEAU LE PARFUM DE JEAN PAUL GAULTIER

Aquest paquet conté

2 ct 100 ct / 6,789.50€
135,79 €
135,79 € -0%
135,79 €
100 ct / 6,789.50€
Fora d'estoc
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pack de Perfums Jean Paul Gaultier: Le Beau Le Parfum 125ml i La Belle Le Parfum 100ml per a home i dona.

Descobriu la combinació perfecta de seducció i elegància amb el pack de perfums de Jean Paul Gaultier. Aquest exclusiu set inclou dues fragàncies úniques que captiven els sentits i desperten la passió.

D'una banda, Le Beau Le Parfum, el perfum masculí intens que desperta el desig i la confiança. Amb el seu aroma enfustat d'ambre, aquest Eau de Parfum envolta l'home segur de si mateix en una aura de misteri i virilitat. El seu flascó musculós i viril, envoltat de la icònica llauna metàl·lica de Gaultier, és el complement perfecte per a l'home modern i audaç.

D'altra banda, La Belle Le Parfum, la fragància femenina que encarna la sensualitat i l'elegància atemporal. Amb la seva barreja exquisida de notes orientals gurmand, aquest Eau de Parfum intensifica el poder de seducció de la dona original i seductora. El seu flascó elegant i femení, adornat amb corbes vermell fosc i un collaret de roses daurades, és l'accessori imprescindible per a la dona sofisticada i segura de si mateixa.

Amb aquest pack de perfums, Jean Paul Gaultier us convida a explorar el vostre costat més seductor ia gaudir de l'experiència sensorial única que ofereixen Le Beau Le Parfum i La Belle Le Parfum.

Fes-te amb aquest set exclusiu i deixa't embolicar per la passió i l'encant irresistible d'aquestes fragàncies icòniques.

Quantitat
2 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Gourmand
Oriental
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Le Beau Le Parfum:

Notes de sortida: Acords de fusta de coco

Notes de cor: Haba Tonka

Notes de fons: Sándalo

La Belle Le Parfum:

Notes Olfactives principals: Pera - Vainilla - Haba Tonka.