El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLOCKAGE HYDRA GEL EYE CONTOUR
BLOCKAGE HYDRA GEL EYE CONTOUR

BLOCKAGE HYDRA GEL EYE CONTOUR

15 ML 100 ml / 176.00€
-20% T'ESTALVIES -6,60 €
33,00 € 26,40 €
26,40 € -20%
26,40 €
100 ml / 176.00€
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,40€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Anne Moller Blockage Hydra Gel Eye Contour. Hidratant i revitalitza el contorn dels ulls.

Tractament per al contorn d'ulls formulat amb àcid hialurònic d'alt i baix pes molecular, que actuen a les capes superficials i més profundes de la pell, hidratant-la en només 30 minuts*.

Enriquit amb extracte de ferment bacterià, que atenua els signes de fatiga i redueix bosses i ulleres.

Els seus principis actius mantenen la hidratació i redueixen les línies de deshidratació i aconsegueixen un contorn d'ulls més suau i lluminós.

Textura fresca i ultralleugera.

Sense perfum.

Fórmula sense oli.

BENEFICIS:

Hidratació i efecte filler, Protecció davant agressors externs, Protecció davant la llum blava, atenuar bosses i ulleres.

EAN13
8059058001608
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Bosses
Hidratació
Lluminositat
Revitalitzant
Suavitat
Ulleres
Textura
Gel
Principis Actius
Àcid Hialurònic

Aplicar diàriament, tant al matí com a la nit, donant tocs al voltant del contorn d'ulls.

El seu aplicador facilita la seva aplicació i proporciona un efecte fred a la pell, cosa que contribueix a una major descongestió de la zona.

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, SODIUM HYALURONATE, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ARTEMIA EXTRACT, BACILLUS FERMENT, TOCOPHERYL ACETATE, GLUCOSE, SODIUM PHYTATE, PULLULAN, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL.

Els ingredients estan subjectes a canvis. S'aconsella consultar l'envàs del producte per conèixer la llista d'ingredients actualitzada.