El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RADIANT CREAMY CONCEALER
RADIANT CREAMY CONCEALER
RADIANT CREAMY CONCEALER
RADIANT CREAMY CONCEALER

RADIANT CREAMY CONCEALER

CONCEALER VANILLA
-20% T'ESTALVIES -7,23 €
36,13 € 28,90 €
28,90 € -20%
28,90 €
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nars Radiant Creamy Concealer. PERFECCIÓ MULTIUSOS PER A TOTS ELS TONS DE PELL.

EFICÀCIA ESTEL·LAR.

El corrector núm. 1 dels Estats Units

* Cobejat per artistes i no artistes per igual per la seva textura luxosa i acabat lluminós, Radiant Creamy Concealer proporciona una perfecció multiusos per a tots els tons de pell.

Enriquit amb elements hidratants multiacció per a la cura de la pell i tecnologia per a la difusió de la llum, crea una pell més llisa i suau alhora que amaga a l'instant les imperfeccions i redueix les línies d'expressió i els signes de fatiga. Disponible en 22 tons.

* Font: The NPD Group, Inc./Valor en dòlars i unitats de maquillatge de prestigi venudes a grans magatzems/botigues especialitzades dels Estats Units, de gener a juny de 2017.

Per confirmar el teu to perfecte, deixa que el corrector s'assequi sobre la pell. Tingueu en compte que els tons poden variar lleugerament d'una fórmula a una altra en funció de la cobertura i l'acabat.

AVANTATGES:

CORREGEIX LES IMPERFECCIONS

La tecnologia Mineral Tone Balancing Powder actua per corregir òpticament les imperfeccions sense emmascarar-les. Aquestes pólvores exclusives uniformitzen el to de pell i proporcionen una correcció invisible perquè la pell llueixi radiant, fresca i natural.

MILLORA L'ASPECTE DE LA PELL

La barreja botànica multiacció, amb extracte d'escorça de magnòlia, extracte de llavors de raïm i vitamina E, hidrata, reafirma, redueix les vermellors i reforça la pell contribuint a mantenir la hidratació essencial de la barrera cutània.

Aporta una protecció antioxidant essencial per ajudar a protegir la pell dels danys dels radicals lliures.

DIFUMINA L'APARENÇA DE LES LÍNIES D'EXPRESSIÓ I ARRUGUES

La tecnologia Light-Diffusing Mineral Powder redueix l'aparença de les línies d'expressió i les arrugues, i ajuda a unificar el to de pell.

EAN13
607845012320
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Hidratació
Suavitat
Acabat
Lluminós

Es pot aplicar directament, amb la punta dels dits o la brotxa mescladora de cremes núm. 12.

Com a il·luminador, seleccionar dos tons més clars que el corrector i aplicar als punts destacats de la cara.

Per afegir dimensió i redefinir, seleccionar dos tons més foscos que el corrector i aplicar a les cavitats de les galtes, les temples, la línia de naixement del cabell i la mandíbula.