El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
QUEEN OF SILK
QUEEN OF SILK
30 ML 100 ml / 440.00€
132,00 €
132,00 €
75 ML 100 ml / 266.67€
200,00 €
200,00 €
200,00 €
100 ml / 266.67€
Fora d'estoc
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Creieu Queen Of Silk. Queen of Silk emergeix com una nova i captivadora fragància de la Casa Creed, llançant un encanteri hipnòtic sobre tots els que es creuen amb ella.

Una fragància embriagadora inspirada en l'elegància de la seda, cobejada des de temps immemorials per la seva bellesa i delicat tacte.

Un tapís olfactiu teixit amb ingredients que evoquen les llunyanes terres per les quals va viatjar aquest tresor, Queen of Silk impregna d'embriagadores flors i fruites de l'osmanthus xinès, el pàtxuli de Java i la tuberosa, amb les complexes fustes de cedre i agar, cobertes de la suavitat latent de la vainilla de Madagascar i i el ric ambre.

Inspirant-se en l'eterna fascinació per aquest preciós teixit, les qualitats del qual li confereixen força amb dolçor i vitalitat amb evanescència, Queen of Silk envolta suaument la pell amb un tacte de gasa, però deixa una seductora estela de persistent sensualitat que resplendeix a l'aire amb energia lluminosa.

EAN13
3508440251848
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Notes de sortida: Osmanthus, Magnolia, Safrà

Notes de Cor: Tuberosa, Fruita de la passió, Fusta d'agar, Pachulí de Java

Notes de Base: Vainilla de Madagascar, Encens, Mirra, Ambroxan, Cedre Xinès, Almizcle