El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK CURA FACIAL I CORPORAL BY ELIZABETH ARDEN

PACK CURA FACIAL I CORPORAL BY ELIZABETH ARDEN

Aquest paquet conté

2 ct 100 ct / 2,313.00€
46,26 €
46,26 € -0%
46,26 €
100 ct / 2,313.00€
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,69€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pack cura facial i corporal by Elizabeth Arden. Green Tea Honey Drop Body Cream & Visible Difference Refining Moisture Cream Complex.

Aquest pack ofereix una combinació perfecta de cura facial i corporal, amb productes dissenyats per hidratar, suavitzar i revitalitzar la pell, tot en una atractiva oferta de bellesa.

La nostra crema facial Visible Difference Refining Moisture Cream Complex és perfecta per a pells mixtes a seques, oferint una hidratació òptima amb resultats visibles en només tres setmanes.

A més, la loció corporal GREEN TEA HONEY DROPS BODY CREAM acaricia la teva pell amb suavitat, proporcionant un agradable tacte vellutat.

La seva fórmula lleugera, enriquida amb autèntica mel i extracte de te verd, hidrata i revitalitza la pell seca, deixant-la suau i nodrida.

Tots dos productes estan aromatitzats amb fragàncies refrescants: la crema facial amb una subtil nota cítrica i la loció corporal amb la frescor del te verd.

Dóna a la teva pell la cura que es mereix amb el nostre pack de bellesa!

Quantitat
2 ct
Tipus de Pell
Mixta
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Revitalitzant
Suavitat
Textura
Crema
Gènere
Dona
Format
Pot

Green Tea Honey Drops Body Cream:

Apliqueu-vos la crema corporal seguida d'una polvorització de perfum per evitar que la fragància simplement es dissipin de forma conjunta.

Visible Difference Refining Moisture Cream Complex:

Al matí i al vespre, sobre la pell perfectament neta i desmaquillada, aplicar una petita quantitat de producte i estendre amb suavitat sobre la pell de rostre, coll i escot.

Green Tea Honey Drops Body Cream:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Butylene Glycol, Dimethicone, Propylene Glycol Stearate Se, Sodium Cetearyl Sulfate, Allantoin, Potassium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Bht, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum/Fragrance, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylparaben, Ethylparaben, Isobuthylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben.